Η Σκάρλετ Γιόχανσον θέλει να γεράσει!

29.01.2009
Απίστευτο και όμως αληθινό! Η σέξι Σκάρλετ Γιόχανσον ανυπομονεί να γεράσει. Εχει κουραστεί ο κόσμος να επικεντρώνει το ενδιαφέρον του, στο όμορφο πρόσωπο της, και στις τέλειες καμπύλες της!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η σέξι Σκάρλετ Γιόχανσον ανυπομονεί να γεράσει. Ο λόγος γι' αυτό είναι ότι έχει κουραστεί από το ότι ο κόσμος επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στο πρόσωπο της και στις καμπύλες της και θέλει κάποια στιγμή να αναγνωριστεί και για το ταλέντο της!

Η σταρ του Χόλυγουντ επιμένει ότι θα ήθελε να ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερη και αισθάνεται ότι έχει "ήδη ζήσει πολλά": "Δεν νοιώθω σέξι, και με ενοχλεί ότι συνέχεια μου προτείνουν ρόλους που στηρίζονται στην εξωτερική μου εμφάνιση", δήλωσε με παράπονο η όμορφη ηθοποιός ποζάροντας στο ξενοδοχείο Χίλτον του Μπέβερλι Χιλς.

"Όταν οι γυναίκες πατάνε τα 30, τις παίρνουν πιο σοβαρά. Ακόμη και στον κινηματογράφο μπορούν να υποδυθούν τις μητέρες, τις γυναίκες που έχουν δοκιμαστεί στην ζωή τους και όχι μόνο τις γκόμενες. Γι΄αυτό και εγώ θέλω να μεγαλώσω για να έχω την ευκαιρία να ερμηνεύσω διαφορετικούς ρόλους από αυτούς της μοιραίας γυναίκας".

Η 24χρονη ηθοποιός μάλλον ξεχνάει ότι έχει ήδη συλλέξει αρκετές εμπειρίες αφού κατάφερε να διαχειριστεί την απότομη εκτόξευση της στην κορυφή, πρωταγωνιστώντας στην ταινία "The Horse Whisperer" σε ηλικία 14 χρονών, αλλά και το τραυματικό διαζύγιο των γονιών της.

Αυτό το διάστημα είναι απασχολημένη με την προώθηση της καινούργιας της ταινίας " He' s Just Not That You" που κάνει πρεμιέρα στην Αμερική την επόμενη εβδομάδα. Τόλμησε ακόμη να αλλάξει και το σήμα κατατεθέν της, τα μαλλιά της. Απο ξανθιά έγινε καστανή.

Α! Και να μην ξεχνάμε ότι παντρεύτηκε! Η Σκάρλετ που κάποτε είχε δηλώσει ότι "η μονογαμία είναι σκληρή δουλειά για μερικούς ανθρώπους", σόκαρε το Χόλυγουντ όταν παντρεύτηκε μυστικά τον περασμένο Σεπτέμβριο τον Καναδό, 31χρονο ηθοποιό, Ράιαν Ρέινολντς.

"Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 13 χρονών κι έτσι δεν είχα ιδέα για το πώς είναι ένας γάμος ή πώς θα έπρεπε να είναι. Δεν βιαζόμουν, απλά βρήκα το άνθρωπο που θέλω να είμαι συνέχεια κοντά του... υποθέτω!".