Το οικογενειακό μπάρμπεκιου της Μπρίτνεϊ.

28.01.2009
Ποιος μπορεί να πει "όχι" σε ένα καλό μπάρμπεκιου; Σίγουρα όχι ο Κέβιν Φεντερλάϊν, που αποδέχτηκε την πρόταση της πρώην γυναίκας του Μπρίτνεϊ Σπίαρς και των γιων τους για ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου την περασμένη Κυριακή στο καινούργιο σπίτι της Σπίαρς.

Ποιος μπορεί να πει "όχι" σε ένα καλό μπάρμπεκιου; Σίγουρα όχι ο Κέβιν Φεντερλάϊν, που αποδέχτηκε την πρόταση της πρώην γυναίκας Μπρίτνεϊ Σπίαρς και των γιων τους για ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου την περασμένη Κυριακή στο καινούργιο σπίτι της Σπίαρς.

 Η ηρεμία έχει ξαναγυρίσει στην ζωή της δημοφιλούς τραγουδίστριας, που με το καινούργιο της άλμπουμ, κέρδισε την χαμένη της λάμψη και δόξα.

Σύντομα μάλιστα έγινε γνωστό ότι θα πραγματοποιήσει σειρά συναυλιών στην Αμερική αλλά και σε κάποιες πόλεις της Ευρώπης.

Ο πρώην άντρας της Σπίαρς που συνεχίζει να δηλώνει ότι την αγαπά και να επιθυμεί να την βλέπει καλά, σύμφωνα με δημοσίευμα του "People", πήγε στο νέο σπίτι της Σπίαρς- σε περιοχή που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι παπαράτσι- για να πάρει τον 3χρονο Πρέστον και τον 2χρονο Τζέιντεν μετά την  συνηθισμένη επίσκεψη τους στην μητέρα τους.

Δεν τον άφησαν όμως να φύγει. Τον κάλεσε για φαγητό ο πρώην πεθερός του, που είχε ήδη ανάψει φωτιά και ετοιμαζόταν να ψήσει. Ο Φέντερλάϊν αν και δεν το είχε προγραμματίσει, αποδέχτηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση και απόλαυσε το οικογενειακό μπάρμπεκιού. Εφυγε γύρω στις 5 το απόγευμα, παίρνοντας μαζί και τους γιούς του.