Το "τρις εξαμαρτείν" του Μακ Κάρτνεϊ.

26.01.2009
Η νέα φίλη του σερ Πολ Μακ Κάρτνεϊ, Νάνσυ Σίβελ είναι και επίσημα διαζευγμένη... και ο δρόμος για να παντρευτεί τον θρύλο της μουσικής είναι ανοιχτός.

Η νέα φιλενάδα του σερ Πολ Μακ Κάρτνεϊ, Νάνσυ Σίβελ είναι και επίσημα διαζευγμένη .... και ο δρόμος για να παντρευτεί τον θρύλο της μουσικής είναι ανοιχτός.

Το διαζύγιο της από τον εύπορο δικηγόρο Μπρους Μπλέικμαν βγήκε τον περασμένο μήνα και ήδη ο σερ Πολ έχει εκμυστηρευτεί στους φίλους του ότι σχεδιάζει να ξαναπαντρευτεί λέγοντας: "Εχουμε ταιριάξει είμαστε ευτυχισμένοι μαζί". Αυτή τη φορά έχει και τις "ευλογίες" της κόρη του σχεδιάστριας Στέλα Μακ Κάρτνεϊ , που στο παρελθόν είχε εκφράσει τις ενστάσεις της εξαιτίας του καταστροφικού δεύτερου γάμου του πατέρα της με την Χέδερ Μιλς.

Οι φίλοι του ζευγαριού λένε ότι η κορυφαία σχεδιάστρια μόδας έχει αποδεχτεί την Νάνσυ σαν μέλος της οικογένειας.

"Το να πάρει την έγκριση της κόρη του ήταν πολύ σημαντικό για τον Πώλ". Όλα τα παιδιά του πρώην σκαθαριού, επηρεάστηκαν αρνητικά από το γάμο του πατέρα τους με την Μιλς, αλλά η Στέλα ήταν αυτή που βρέθηκε στο "μάτι του κυκλώνα" .

Το διαζύγιο της Νάνσυ εκδόθηκε στις 9 Δεκεμβρίου από το Ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Το ζευγάρι χώρισε κοινή συναινέσει, αφού έμειναν χωριστά για πάνω από ένα χρόνο και 60 μέρες. Η 49χρονη Νάνσυ , έχει στενή σχέση με την Στέλλα αγοράζει δώρα ακόμη και για τα παιδιά της.

Φαίνεται ότι ο 66χρονος Πολ έχει καταφέρει να πάρει το "πράσινο φως" από όλη την οικογένεια για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για 3η φορά. Ακόμη και αυτών που λάτρευαν την πρώτη του γυναίκα, Λίντα που πέθανε το 1998 μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

"Η Λίντα παραμένει στην καρδιά του Πολ. Την αγαπούσε και καμιά γυναίκα δεν θα καταφέρει ποτέ να πάρει την θέση της στην καρδιά του".

Η Νάνσυ έχει έναν 17χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο και τα Χριστούγεννα τα πέρασε μαζί του στην Αγγλία. Το ζευγάρι πρόσφατα γύρισε από τις διακοπές τους στο Μεξικό και ετοιμάζονται να παραβρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του αδερφού του Μακ Κάρτνεϊ, Μάικ που ανοίγει την επόμενη εβδομάδα.

Η Νάνσυ επισκέπτεται τακτικά την μπουτίκ της Στέλα στη Νέα Υόρκη, αλλά περνά αρκετό χρόνο και με την άλλη κόρη του Πολ την Βεατρίς.

"Η Νάνσυ σε αντίθεση με την Χέδερ Μιλς είναι εκατομμυριούχος. Έτσι δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχει βάλει στο μάτι την περιουσία του" τόνισε φίλος του ζευγαριού, ενώ η Στέλα εξομολογήθηκε ότι την συμπαθεί πολύ και είναι η "ιδανική μητριά".

Ο σερ Πολ γνώριζε την Νάνσυ από τις κοινωνικές εκδηλώσεις για πάνω από τριάντα χρόνια, ενώ το ψευδώνυμο της ήταν "Λαίδη Ο" γιατί φορούσε μεγάλα γυαλιά ηλίου σαν την Τζάκυ Ωνάση.

Οι οικογένειες ήρθαν πιο κοντά όταν στην Νάνσυ διαγνώστηκε καρκίνος το 1996, ένα χρόνο μετά την Λίντα. Ολοι έμειναν έκπληκτοι όταν ο Πολ παντρεύτηκε το μοντέλο που κέρδισε πάνω από 24 εκατομμύρια λίρες από το διαζύγιο τους.

Τώρα, πάντως, όλοι περιμένουν την πρόταση γάμου του Μακ Κάρντνεϊ αφού συνεχίζει να είναι οπαδός του θεσμού, όσα και αν έχει περάσει. Η Νάνσυ που η περιουσία της ξεπερνά τα 250 εκατομμύρια δολάρια χώρισε μετά από 23 χρόνια γάμου.

Η σχέση της με τον Πολ Μακ Κάρντνεϊ έγινε γνωστή όταν τους φωτογράφησαν να φιλιούνται μέσα στο αυτοκίνητο κοντά στα σπίτια που διαθέτουν δυτικό Χάμπτον. Το διάστημα εκείνο το πρώην "σκαθάρι" έδινε μάχη στα δικαστήρια με την δεύτερη γυναίκα του, αλλά στην αγκαλιά της Νάνσυ βρήκε ηρεμία και αγάπη. Μένει πλέον να την παντρευτεί!