Ο Ρόμπερτ Πάτινσον πιστεύει ότι θα πεθάνει στα 30

15.06.2010
Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, ο 24χρονος "λατρεμένος" ?από πολλούς- βρικόλακας της κινηματογραφικής τριλογίας "Twigliht" αποκάλυψε την αγωνία που του έχει "φορτώσει" το γεγονός ότι τόσα πολύ καλά πράγματα έχουν συμβεί τόσο σύντομα στη ζωή του.

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, ο 24χρονος "λατρεμένος" -από πολλούς- βρικόλακας της κινηματογραφικής τριλογίας "Twigliht" αποκάλυψε την αγωνία που του έχει "φορτώσει" το γεγονός ότι τόσα πολύ καλά πράγματα έχουν συμβεί τόσο σύντομα στη ζωή του.

"Απλά σκεφτόμουν", παραδέχτηκε ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) μιλώντας στην εκπομπή "Nightline" του ABC, "ότι αν σου συμβούν υπερβολικά πολλά και καλά πράγματα, νωρίς, τότε τι άλλο να περιμένεις; Μάλλον θα πεθάνεις στα 30". "Μα σου έχουν συμβεί πολλά καλά πράγματα", αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος. "Ε, τότε μάλλον θα πεθάνω κι εγώ στα 30. Δεν ήθελα να συμβούν όλα αυτά. Στην πραγματικότητα είναι σαν να λέει ο Θεός: 'Έι, δεν θα έπρεπε να ζητήσεις τόσα πολλά'", συμπλήρωσε στο τέλος της συνέντευξης.

Ο Πάτινσον, ο οποίος στα πρόσφατα Κινηματογραφικά Βραβεία του MTV κέρδισε αυτό του Καλύτερου Ηθοποιού, ενώ μοιράστηκε αυτό για το Καλύτερο Φιλί με την καλή του -εντός και εκτός οθόνης- Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart), είπε μεταξύ άλλων ότι η μετάβαση από το επίπεδο του "κάπως γνωστού Βρετανού ηθοποιού" σε πρωτοκλασάτο σταρ, υπήρξε τελείως "τρελή". Τόνισε όμως ότι υπήρξε και πολύ τυχερός.

"Δεν ένιωσα καθόλου όλα αυτά που σου λέει ο κόσμος όταν αποφασίζεις να γίνεις ηθοποιός. Με προειδοποίησαν για πάρα πολλά, αλλά όλα πήγαν καλά. Έτσι και εγώ, αν ποτέ κάνω παιδιά, και μου ζητήσουν να γίνουν ηθοποιοί, θα τους πω να το κάνουν και να μην φοβούνται τίποτα", υποστήριξε με πάθος.

Γενικότερα δήλωσε ότι απολαμβάνει τη φήμη του, ενώ τώρα πρέπει να προσπαθεί πολύ περισσότερο για να βρει κάποιο μέρος όπου θα μπορεί να περπατήσει μόνος χωρίς να δίνει... στόχο.

Εν όψει της τρίτης συνέχειας της επιτυχημένης κινηματογραφικής μεταφοράς των βιβλίων της Στέφανι Μέγιερ (Stephenie Meyer) που έχει τίτλο "Eclipse" ο "Έντουαρτ Κάλεν" μίλησε και για τους συμπρωταγωνιστές του.

"Οι ταινίες ξεπέρασαν κατά πολύ αυτό που φανταζόμασταν, όλοι. Και τώρα, ύστερα από όλα αυτά, είναι πολύ όμορφο που παραμένουμε κοντά ο ένας στον άλλο με κάθε τρόπο. Είμαστε ακόμη πολύ νέοι όλοι και δεν έχει γυρίσει κανείς να μαχαιρώσει τον άλλον στην πλάτη... ακόμη!", αποκαλύπτει.

Το "Τwilight Saga: Eclipse", τρέιλερ του οποίου μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, αναμένεται και στην Ελλάδα στις 30 Ιουνίου.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα