Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από εμάς! Δηλαδή ένας κανονικός άνθρωπος

26.10.2024
Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από εμάς! Δηλαδή ένας κανονικός άνθρωπος
Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης
Η πιο real life εικόνα που έχουμε δει από εκείνη ως τώρα

Πείτε αλήθεια. Πόσες φορές δεν έχετε βγει βιαστικά από το σπίτι να πεταχτείτε να ψωνίσετε κάτι που ξεχάσατε και δεν δώσατε και ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας; Ειδικά αν είστε και εργαζόμενη και μαμά είμαστε σίγουρες, χιλιάδες.

Αυτό το "έλα μωρέ, 10 λεπτά θα κάνω. Θα μπω, θα βγω, ποιός θα με δει..." Όλες το έχουμε σκεφτεί και όλες το έχουμε κάνει. Και η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Βάσω Λασκαράκη υπέρκομψη και φουλ περιποιημένη σε κάθε της εμφάνιση, είτε δημόσια, είτε social μηντιακή -ακόμα και σε αυτές που βάζει χωρίς ίχνος make up- αλλά αυτές οι εικόνες της real life Βάσως μας κάνουν να ταυτιστούμε απόλυτα μαζί της και να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

LASKARAKI_SOULTATOS_EMPORIKO_PSWNIA_4_68dec.jpg

Άνετο ρούχο, από αυτά που φοράμε όταν έχει ζέστη και δε θέλουμε τίποτα να μας πιέζει, μαλλιά πρόχειρα πιασμένα με λαστιχάκι -που ίσως "κλέψαμε" από την κόρη μας φεύγοντας βιαστικά- αθλητικά και χιαστί η τσάντα για ασφάλεια. Cute λεπτομέρεια οτι φοράνε ασορτί αθλητικά με τον σύζυγο Λευτέρη Σουλτάτο με διαφορετικά κορδόνια (η Βάσω έχει μπεζ κι εκείνος μαύρα)

LASKARAKI_SOULTATOS_EMPORIKO_PSWNIA_2_65232.jpg

Μια κάποια βιασύνη στο βήμα φανερώνει πως πετάχτηκαν για κάτι και θα φύγουν γρήγορα. Βάσω μας εμείς ευχαριστούμε (όρθιες) γιατί μας απενοχοποίησες πλήρως για όλες τις φορές που βγήκαμε από το σπίτι σαν κανονικοί άνθρωποι.

LASKARAKI_SOULTATOS_EMPORIKO_PSWNIA_1_4f1c6.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2024 - 09:10