Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη εμφάνιση της Αλεξάνδρας Νίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τα λόγια του πατέρα του

16.10.2024
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη εμφάνιση της Αλεξάνδρας Νίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τα λόγια του πατέρα του
Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης
Δεν ήταν δυνατόν να λείπει από αυτήν την βραδιά

Η Αλεξάνδρα Νίκα, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρέθηκε χθες στο Ηρώδειο μαζί με την μητέρα της, Μιράντα Πατέρα Νίκα και την οικογένεια του συντρόφου της Κωνσταντίνου Αργυρού, στη σημαντική αυτή φιλανθρωπική συναυλία τα έσοδα της οποίας δόθηκαν εξ’ ολοκλήρου στην οργάνωση Aurora που στηρίζει ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις όπως η λευχαιμία.

Μια οργάνωση που φτιάχτηκε βασισμένη στο όνειρο της Νίκολα Δαυίδ-Pinedo που έφυγε από τη ζωή το 2016 μετά από μεγάλη μάχη με την ασθένεια μόλις στα 47 της χρόνια. Δύο χρόνια αργότερα ο σύζυγός της Clemente Pinedo και η οικογένειά της αποφάσισαν και έκαναν το όραμά της πραγματικότητα για να βοηθηθούν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν ανάλογες δυσκολίες με την υγεία τους.

Η Αλεξάνδρα Νίκα με ένα εφαρμοστό μαύρο μακρύ φόρεμα, συνοδευόμενη από τη μητέρα της Μιράντα βρέθηκε φυσικά εκεί και παρακολούθησε τη συναυλία του συντρόφου της από την πρώτη σειρά των καθισμάτων.

ALEXANDRA_NIKA_EGKYMOSSYNI_ARGYROS_KWNSTANTINOS_4_e89fa.jpg

Εκεί και ο πατέρας του τραγουδιστή που για πρώτη φορά μίλησε στους δημοσιογράφους για τη χαρούμενη περίοδο που βιώνει το ζευγάρι. Μάλιστα μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ανέφερε χαριτολογώντας, πως θα ήθελε ο εγγονός του να πάρει το όνομά του, Βασίλης.

«Βέβαια και είμαι χαρούμενος που θα γίνω παππούς. Πάντα τον απολαμβάνω κι ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Το χαίρομαι κι εγώ. Συμβουλεύω τον γιο μου να είναι καλός μπαμπάς. Ό,τι θέλουν ας κάνουν, αλλά εγώ προτιμώ να του δώσουν το όνομα Βασίλης. Είναι αγοράκι. Η Αλεξάνδρα αγωνιά πότε θα έρθει η στιγμή που θα φέρει στον κόσμο μία ζωή» ανέφερε ο Βασίλης Αργυρός.
Κι αν ο μπαμπάς μίλησε, ο μέλλων πατέρας Κωνσταντίνος Αργυρός κράτησε για άλλη μια φορά τη σιωπή του και απλά χαμογέλασε πλατιά.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2024 - 10:28