Γιώργος Δασκουλίδης: Χθες παντρεύτηκε -μετά απο 14 χρόνια σχέσης- σήμερα βαφτίζει την κόρη του

16.10.2024
Γιώργος Δασκουλίδης: Χθες παντρεύτηκε -μετά απο 14 χρόνια σχέσης- σήμερα βαφτίζει την κόρη του
Το είχε πει καιρό ο Γιώργος Δασκουλίδης οτι πάει για διπλό μυστήριο

Και η αλήθεια είναι πως λόγω διάφορων γεγονότων και η βάπτιση της κόρης τους και ο γάμος είχαν πάρει αναβολή. Ήρθε όμως η μέρα, για την ακρίβεια, οι μέρες, δύο. Χθες και σήμερα. Χθες ο Γιώργος Δασκουλίδης και η εδώ και 14 χρόνια σύντροφός του Εύη Χατζησάββα παντρεύτηκαν στο πανέμορφο νησί της Πάτμου -που είναι και ο τόπος της νύφης.

«Πρέπει να συμβεί κι αυτό, δεν γίνεται να μη συμβεί! (γέλια) Τυχαίνουν συνέχεια διάφορα που το αναβάλλουν, ελπίζω του χρόνου να μη συμβεί άλλη αναβολή και να γίνει διπλό μυστήριο» είχε πει ο ίδιος πέρυσι σε συνέντευξή του πέρυσι.

Και δεν συνέβη. Ο γάμος έγινε με παρανυφάκι την 22 μηνών κόρη τους που σήμερα αναμένεται να πάρει το όνομά της, που αν ισχύει αυτό που έχει πει παλιότερα ο πατέρας της θα είναι Νιόβη. Για τη βάφτιση γνωρίζαμε από χθες το πρωί που ο κολλητός και συνεργάτης του Πετρος Ίμβριος μας καλημέρισε από την Πάτμο που επισκέπτεται για πρώτη φορά ανακοινώνοντας πως πήγε για τη βάπτιση της μικρής κόρης του Γιώργου.

Η έτερη φιλή, επίσης τραγουδίστρια και κουμπάρα πλέον, Στέλλα Γρηγορίου, ήταν εκείνη που "πρόδωσε" τον γάμο αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο. Ένα από το μυστήριο με το ευρυχισμένο ζευγάρι να χαμογελάει πλατιά και ένα από την έξοδό τους από την εκκλησία με την κόρη τους στην αγκαλιά.

Ο Γιώργος Δασκουλίδης και η σύζυγός του, Εύη Χατζησάββα υποδέχτηκαν τη μονάκριβη κόρη τους, τον Δεκέμβριο του 2022 . Ο τραγουδιστής έχει κι έναν 20χρονο γιο τον Κωνσταντίνο από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος ζει με την Αγγλίδα μητέρα του στο Λονδίνο.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2024 - 10:02