Η Τσιμτσιλή δείχνει πως την ξυπνάει ο γιος της το ΣΚ και ο Φραγκολιάς ρίχνει μπηχτή

10.10.2024
Η Τσιμτσιλή δείχνει πως την ξυπνάει ο γιος της το ΣΚ και ο Φραγκολιάς ρίχνει μπηχτή
Απολαυστική περιγραφή. Ταυτιζόμαστε...

Μην κοροϊδευόμαστε. Όσοι και όσες από εμα΄ς έχουμε παιδιά το έχουμε ζήσει. Τις μέρες εκείνες που δεν έχουμε δουλειά αλλά τα παιδιά είναι ακόμα μικρά και ξυπνάνε νωρίς να έρχονται στο κρεβάτι αχάραγα και να μας σηκώνουν θέλοντας και μη.

Αυτό ακριβώς διηγήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το μικρότερο παιδί της, τον Γιάννη που τα Σαββατοκύριακα συνηθίζει 7 παρά να πηγαίνει στο κρεβάτι των γονιών του να ξυπνήσει τη μαμά... "Το κάνει μουλωχτά", διηγείται απολαυστικά η παορυσιάστρια: "Έρχεται με σκουντάει και μου λέει, μαμά να ξυπνήσουμε τώρα; όχι παιδί μου, απαντώ είναι πολύ νωρίς... Και έρχεται ξανά μετά από 10 λεπτά... "Μήπως τώρα να ξυπνήσουμε;" Κάποιες φορές του λέω ξύπνα τον μπαμπά..."

"Ξέρει το παιδί ποιός δουλεύει σε αυτό το σπίτι" της πέταξε ο Κώστας Φραγκολιάς με την παρέα να ξεσπάει σε γέλια... Ενώ η συζήτηση συνεχίστηκε με πειράγματα προς την Τίνα Μεσαροπούλου που η Σταματίνα αποκάλυψε πως ο γιος της όχι μόνο δνε την ξυπνάει αλλά κάνει και πρωινό, σιδερώνει... "Κάνει και μπαλκόνια;" πείραξε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας. Epic...

Τελευταία τροποποίηση στις 10.10.2024 - 09:51