Αποκλειστικό: Παντρεύονται σήμερα ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη και βαπτίζουν την κόρη τους

Αποκλειστικό: Παντρεύονται σήμερα ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη και βαπτίζουν την κόρη τους
Exclusive
Μια ζωή μαζί και ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο, αποφάσισαν να το ζήσουν

Αν υπάρχει κάτι να πει κανείς για αυτό το ζευγάρι και φτου σκόρδα να μην τους ματιάσουμε είναι πως ανάμεσά τους υπάρχει βαθιά αγάπη. Δεν είναι τυχαίο πως είναι μαζί 16 χρόνια και συζούν από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέση τους και πλέον, από τον περασμένο Γενάρη είναι και γονείς ενός πανέμορφου κοριτσιού.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη δεν αγαπάνε να βρίσκονται στη δημοσιότητα για την προσωπική τους ζωή. Γι’ αυτό και αυτά τα 16 χρόνια αν και ποτέ δεν κρύφτηκαν, ούτε έθεταν όρους στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για εκείνους, φρόντισαν όμως να περιχαρακώσουν τη σχέση τους και τη ζωή τους κρατώντας την για τους ίδιους και δημοσιοποιώντας ελάχιστα πράγματα.

Όπως το γεγονός ότι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο πέρυσι το φθινόπωρο κι ενώ η Αγοραστή ήταν ήδη έγκυος στην κόρη τους.

«Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά αλλά παραπάνω δεν θα πω. Δεν ήταν το επόμενο βήμα, ήταν μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια.

Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, είναι μία επισφράγιση. Αισθάνθηκα πολύ ωραία που έγινε» είχε αποκαλύψει τον Νοέμβριο του 2023 λίγο πριν μαθευτεί και η εγκυμοσύνη της Αγοραστής που ανακοίνωσαν οι ίδιοι με ένα ποστ στο instagram τους.

TSALTAMPASSIS_AGORASTI_ARVANITI_3_df6a4.jpg

Και τώρα η μικρή τους ήρθε η ώρα να πάρει το όνομά της. Και παράλληλα οι γονείς της θα ενωθούν και με θρησκευτικό γάμο αφού αποφάσισαν επ’ ευκαιρία της βάπτισης να το ζήσουν. Σε λίγη ώρα ξεκινάει η γαμήλια τελετή στο Κορωπί και θα ακολουθήσει η βάπτιση της μικρής που θα πάρει το όνομα Θωμαΐς.

TSALTAMPASSIS_AGORASTI_ARVANITI_1_20cc7.jpg

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει διαλέξει μαζί τα βαπτιστικά και όλες τις λεπτομέρειες της βάπτισης καθώς και το νυφικό της Αγοραστής από το Bridal Loft Athens της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου και μάλιστα ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ήταν παρών στις πρώτες δοκιμές νυφικών που έκανε η σύζυγός του! Δεν ήταν όμως παρών στην τελική της επιλογή και ούτε έχει δει τι διάλεξε εκείνη. Θα το δει σε λίγο στην εκκλησία.
Η ώρα η καλή και να τους ζήσει και η μικρούλα τους.

TSALTAMPASSIS_AGORASTI_ARVANITI_4_96cfe.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2024 - 16:30