Αποκλειστικό: Ο Σταύρος των Vegas και η Μαριάννα του βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους

Αποκλειστικό: Ο Σταύρος των Vegas και η Μαριάννα του βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους
Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης
Το όνομα του μικρού ήταν προαποφασισμένο πριν ακόμα γεννηθεί.

Ανάμεσα σε συγγενείς και στενούς φίλους σε κλίμα απόλυτης χαράς χθες το απόγευμα ο Σταύρος του συγκροτήματος των Vegas και η σύζυγός του Μαριάνα Σάνι βάφτισαν τον μικρότερο γιο τους στην εκκλησία της Αγίας Αναστασίας της Πατρικίας στο Περιστέρι.

Ο πιτσιρίκος τους πήρε το όνομα Ryan Nicolas και αυτή ήταν η επιθυμία του πατέρα της Μαριάννας –παππού του μικρού- που έφυγε από τη ζωή τρεις μήνες πριν γεννηθεί το δεύτερο αγοράκι τους.

VAFTISSI_PAIDIOU_STAVROU_VEGAS_16_0b0f2.jpg

Ο 14 μηνών Ryan Nicolas ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει το ζευγάρι και είναι η μεγάλη αδυναμία όλων τους συμπεριλαμβανομένου και του μεγαλύτερου αδερφού του, του 5χρονου πια Maximilian.

VAFTISSI_PAIDIOU_STAVROU_VEGAS_9_8d387.jpg

Τιμώντας την αφρικανική καταγωγή της Μαριάνας επέλεξαν δύο ειδών βαφτιστικά για τον μικρό. Μια παραδοσιακή ενδυμασία και μια σύγχρονη που διάλεξαν από τον οίκο Bridal Loft Athens και τη σχεδιάστρια Φαίδρα Θεοδωρίδου που επιμελήθηκε και όλα τα απαραίτητα για τη βάπτιση του μικρού Ryan Nicolas.

VAFTISSI_PAIDIOU_STAVROU_VEGAS_15_36aaf.jpg

Παρόντες στην εκκλησία και το Zeraw των Vegas αλλά και η Λάουρα Νάργες με τον σύζυγό της Χρήστο Σαντικάι που είναι κολλητοί φίλοι του ζευγαριού. Να τους ζήσει!

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2024 - 12:57