Σάκης Ρουβάς: Πολύ συγκινημένος στο Κατράκειο. Η στιγμή που προσπαθούσε να μη λυγίσει (Αποκλειστικό βίντεο)

Σάκης Ρουβάς: Πολύ συγκινημένος στο Κατράκειο. Η στιγμή που προσπαθούσε να μη λυγίσει (Αποκλειστικό βίντεο)
Papadakis Press
Είναι πολλά τα χρόνια που ο Σάκης Ρουβάς έχει την αγάπη του κόσμου

Από τα πρώτα του κιόλας βήματα πριν από 35 χρόνια ο απόλυτος ποπ σταρ γνώρισε τεράστια επιτυχία που στην πορεία της καριέρας του έγινε ακόμα μεγαλύτερη με τις…ρουβίτσες πια να βρίσκονται σε πολλές διαφορετικές γενιές.

Και αν και πέρασε ups and downs σε όλα αυτά τα χρόνια -αλίμονο σε μια τέτοια καριέρα- συνεχίζει να είναι το pop είδωλο και αυτό όπως φάνηκε χθες το βράδυ στο κατάμεστο Κατράκειο στη συναυλία του στην Αθήνα, είναι κάτι που τον συγκινεί βαθιά.

Ακούγοντας τους χιλιάδες ανθρώπους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το θέατρο ο Σάκης θέλησε να πει με τον δικό του τρόπο ένα ευχαριστώ για όλη αυτή την αγάπη που εισπράττει τόσα χρόνια. Και δυσκολεύτηκε πολύ.

Μεγάλες παύσεις, προσπάθεια να επιβληθείς το συναίσθημά του και μια φωνή που οριακά κρατήθηκε να ολοκληρώσει και να φτάσει στο ευχαριστώ.

«Πάνε 35 χρόνια από τότε που σας πρωτοσυνάντησα κι ακόμα… αυτό που νιώθω κάθε φορά που ανεβαίνω πάνω στη σκηνή είναι μοναδικό… Είναι πολύ δύσκολο να σας το περιγράψω…

Κάποιες φορές αυτό που νιώθει κάποιος δεν μπορεί να μεταφραστεί, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λόγια οπότε… προτιμώ αντί να προσπαθώ να το μεταφέρω με τα λόγια απλά να συνεχίσω να το βιώνω. Να το νιώθω μαζί σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ» ήταν τα λόγια του. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Womenonly.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2024 - 12:58