Συνατσάκη: To story που φοβήθηκε οτι θα παρεξηγηθεί για τη σχέση της με τον Ίαν και το μάζεψε

11.09.2024
Συνατσάκη: To story που φοβήθηκε οτι θα παρεξηγηθεί για τη σχέση της με τον Ίαν και το μάζεψε
Πρώτο Q&A μετά από 3 χρόνια!

Και μάλλον έχει ξεσυνηθίσει και η ίδια. Αλλά αυτή την έμπνευση είχε χθες το βράδυ η Μαίρη Συνατσάκη που ναι μεν δεν έκανε γυρίσματα για αυτό που ετοιμάζουν με τον Διονύση Ατζαράκη, αλλά και πάλι δεν μπορούσε να κοιμηθεί λόγω υπερέντασης.

Όπως ΄έγραψε κι η ίδια πριν ξεκινήσει το Q&A ο Ίαν έλειπε για πρόβες, η Ολίβια κοιμόταν προ πολλού και η ίδια ήταν λίγο στην τσίτα και αποφάσισε να κάνει αυτό για να χαλαρώσει. Κι αφού απάντησε σε θέματα δουλειάς, youtube και μαμαδίστικα details για τον αποθηλασμό της μικρής της (όπως είπε η ίδια αρχικά είχε αποφασίσει να θηλάσει για 9 μήνες αλλά τελικά το έκανε για 18) ήρθε και μια ερώτηση για χωρισμό που μάλλον τη ενέπνευσε λίγο περισσότερο χωρίς κανέναν λόγο.

Σε αυτήν απάντησε πως ο στίχος της Ρόμυ Παπαδέα "Ζούσα και πριν γνωρίσω εσένα" στο τραγούδι της Δέσποινα Βανδή τα λέει όλα και στη συνέχεια έβαλε και το τραγούδι ζώντας το κυριολεκτικά.

Όταν όμως το είδε η ίδια αυτό που ανέβασε, κατάλαβε οτι έτσι όπως βγήκε όλοι μπορεί να νομίζουν πως κάτι τρέχει στη δική της προσωπική ζωή και στη σχέση της με τον Ίαν Στρατή και γελώντας έσπευσε να το ξεκαθαρίσει. Όπως είπε αν η ίδια το έβλεπε σε μια φίλη της θα έστελνε μήνυμα αν όλα είναι καλά.. Και διευκρίνησε πως όλα είναι πολύ καλά, μη τυχόν και αρχίσουν να γράφονται διάφορα.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.09.2024 - 02:29