Χριστίνα Λαμπίρη: Μετά τη βάφτιση του εγγονού, ο γάμος της κόρης της

Χριστίνα Λαμπίρη: Μετά τη βάφτιση του εγγονού, ο γάμος της κόρης της
Διπλή η χαρά χθες για τη Χριστίνα Λαμπίρη

Νωρίς το πρωί βάφτισε τον δεύτερο εγγονό της με νονό τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού στα Σπάτα, δίνοντάς του το όνομα Χρήστος και στη συνέχεια πάντρεψε με θρησκευτικό γάμο της κόρη της Μαρίσα Βουλγαράκη με τον Νίκο Γιαννέα.

Το ερωτευμε΄νο ζευγάρι που έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 4χρονο Διονύση που γεννήθηκε και τον Χρήστο που σε 2 μέρες γίνεται ενός, είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Πάτρα, όπου κατοικούν μόνιμα, λίγο πριν η Μαρίσα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί εν μέσω καραντίνας. Ούτε η μητέρα της δεν μπόρεσε να πάει στον γάμο της. Οι δυο τους ήταν και οι μάρτυρες.

GAMOS_MARISSA_KORI_LAMPIRI_14_ba8df.jpg

Πολύ κλειστή ήταν για τους ίδιους λόγους και η βάπτιση του Διονύση στην Ηλεία, την ίδια χρονιά στις αρχές του φθινοπώρου. Και τώρα ήθελαν να το ζήσουν. Πρώτα έγινε το μυστήριο της βάπτισης του Χρήστου τους και μετά φεύγοντας από την εκκλησία στα Σπάτα, οι καλεσμένοι κατευθύνθηκαν προς το κτήμα "Πολυχώρος Ονείρων" όπου ήταν προγραμματισμένος ο γάμος και το ζευγάρι κατευθύνθηκε στο σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη και του συζύγου της στο Πικέρμι για να ετοιμαστεί.

GAMOS_MARISSA_KORI_LAMPIRI_7_99f38.jpg

Γύρω στις 2 παρά τέταρτο βρισκόντουσαν ήδη στο κτήμα και ξεκινούσε ο γάμος τους. Μια γιορτή με κουμπάρους τον αδερφό του γαμπρού, Κώστα Γιαννέα και την κολλητή της νύφης, Ειρήνη Χατζοπούλου με τη Μαρίσα να λάμπει στο υπέρκομψο νυφικό της και τη μαμά Χριστίνα να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της. (Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου από τον επίσημο φωτογράφο κ. Φουσέκη)

Τελευταία τροποποίηση στις 09.09.2024 - 20:17