Μάρα Δαρμουσλή: Παιχνίδια στη θάλασσα με τον δίχρονο γιο της Μιχάλη

09.09.2024
Μάρα Δαρμουσλή: Παιχνίδια στη θάλασσα με τον δίχρονο γιο της Μιχάλη
PapadakisPress/Δημήτρης Πελέκης
Ζει τη μητρότητα από την αρχή

Δύο γιους έχει η Μάρα Δαρμουσλή. Τον 18χρονο Άγγελο Καπώνη -από τον πρώτο της γάμο- που είναι πετυχημένος αθλητής της πυγμαχίας και τον μόλις 2 χρονών Μιχάλη -από τον δεύτερο γάμο της με τον Βασίλη Τσατσάκη- που γεννήθηκε στο τελείωμα της εφηβείας του μεγάλου της γιου.

Δεν το λες και εύκολο. Να ξαναρχίζεις τα πάντα από την αρχή. Όταν είχε αποκτήσει τον Άγγελο, το γνωστό και πετυχημένο μοντέλο ήταν μόλις 23 ετών. Ενώ στη γέννηση του Μιχάλη άγγιζε τα 40.

«Έχω ηρεμήσει αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το παιδί, ίσως οφείλεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα καλύτερο κύκλωμα οικογενειακό, γιατί εκτός από τον Βασίλη και τον μικρό, τον Μιχάλη, είναι και ο Άγγελος που συμμετέχει ενεργά. Με τον Άγγελο πάθαινα ακροφοβίες και υψοφοβίες, με τον Μιχάλη έπαθα άγχος, ένιωθα ότι πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό, να μην μπορώ να το διαχειριστώ. Το λέω και με ξεπερνάει γιατί σαν άνθρωπος είμαι ζεν. Ο άντρας μου με βοήθησε πολύ στο άγχος μου με την υπομονή του» έχει πει η ίδια σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της.

Όσο ξεπετάγεται ο πιτσιρίκος τους, τόσο τρέχει και περισσότερο. Έχοντας όμως πια μια πιο ώριμη σκέψη και άφθονη εμπειρία.
Μαμά και γιος βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο Καβούρι απολαμβάνοντας τις υψηλές θερμοκρασίες και τη θάλασσα με τον μικρό Μιχάλη να είναι η χαρά της ζωής.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2024 - 13:04