Η Ανδρομάχη κάνει clubbing λίγο πριν τη γέννα και η Καληφώνη την τρολάρει

31.08.2024
Η Ανδρομάχη κάνει clubbing λίγο πριν τη γέννα και η Καληφώνη την τρολάρει
Είναι πολύ φίλες και συνηθίζουν να πειράζουν η μία την άλλη

Η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Γαρυφαλιά καληφώνη και η τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου που μετράει μέρες για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον επίσης τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη είναι κολλητές.

Είναι γνωστό αλλά ακόμα κι αν μην ήταν φάνηκε και στο οτι η Ανδρομάχη αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (διανύει τον ένατο) βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της Γαρυφαλιάς πριν από λίγες ημέρες. Καθώς όμως ανήκεισ τις τυχερές που η εγκυμοσύνη δεν την παίδεψε η τραγουδίστρια και βγαίνει και διασκεδάζει και μάλιστα τρολάρει και τον εαυτό της για τις εξόδους της.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο tiktok της φαίνεται να χορεύει με φίλη της σε club γράφοντας: Που πας αγάπη μου 8,5 μηνών έγκυος; Εγώ... με μουσική υπόκρουση Shakira.

@andromache_dim Όπου γάμος και χαρά🤣🙋🏼‍♀️ #foryou #foryoupage #mpesfypgamw #fy #fyp #μπεςφοργιουγαμω #fypシ #f #pregnant #pregnancy #party ♬ Terapia de choque - La Joaqui & DobleP

Δεν τρόλαρε όμως μόνο η ίδια τον εαυτό της. Την τρόλαραν και οι φίλοι της. Ανάμεσά τους και η κολλητή Γαρυφαλιά Καληφώνη.

KALLIFWNI_SXOLIO_SE_ANDROMAXI_08fc9.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 31.08.2024 - 14:05