Μακαλιάς- Ψυχράμη: Ετοιμάζουν τη βάφτιση της κόρης τους

Μακαλιάς- Ψυχράμη: Ετοιμάζουν τη βάφτιση της κόρης τους
Ήρθε η ώρα Μπέττυ Μαγγίρα από κυρά, να γίνει κουμπάρα

Το είχε προαναγγείλει έξαλλου ο Δημήτρης Μακαλιάς μετά το κλείσιμο της εκπομπής «I Love Σουκου» στο τέλος Ιουνίου πως η Μπέττυ Μαγγίρα θα γίνει πια κουμπάρα του αφού μαζί με την Νικόλ Παπαριστοδήμου ετοιμάζονται να βαφτίσουν την κόρη που απέκτησαν με την Αντιγόνη Ψυχράμη τον Νοέμβριο του 2022.

Το όνομα της μικρούλας που είναι πια 18 μηνών το έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετούς μήνες ο γιος του Χάρης αυθόρμητα στην εκπομπή του Χρήστου Ανθόπουλου στην ταξιδιωτική του εκπομπή στην Πορτογαλία. Όταν άκουσε τον μπαμπά του να λέει, το όνομά της αρχίζει από Α, ο μικρός επενέβη: «Αριάδνη τη λένε» και ήταν τόσο χαριτωμένο το… «δόσιμο» που το κράτησαν.

MAKALIAS_PSYXRAMI_VAFTISSI_KORHS_3_b1372.jpg

Το ζευγάρι και οι κουμπάρες βρέθηκαν όλοι μαζί στο ατελιέ της Μαρίας Θεοδωρίδου και ξεψάχνισαν τα πάντα για να διαλέξουν όλα τα απαραίτητα για τη βάφτιση της μικρής. Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

«Πολλή αγάπη,χαμόγελα,ζεστασιά και μπόλικη τρέλα,ότι ακριβώς χρειάζεται η Αριάδνη να λάβει από τις νονές της για να της μείνει αξέχαστη εκείνη η μέρα!!!!
Ανυπομονώ» έγραψε η ευτυχισμένη μαμά Αντιγόνη.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.08.2024 - 10:55