Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πήγε την ανιψιά της σε φάρμα για αγροτουρισμό και κάποια...ζήλεψε

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πήγε την ανιψιά της σε φάρμα για αγροτουρισμό και κάποια...ζήλεψε
Μια διαφορετική επιλογή διακοπών

Ο αγροτουρισμός κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος σε αυτούς που θέλουν να έρχονται σε επαφή με τη φύση. Ανάμεσά τους και η Ντορέττα Παπαδημητρίου που βρίσκεται με την αδερφή της και την ανηψιά της, Κατερίνα σε μια φάρμα στη Λακωνία.

Η θεία Ντο, όπως τη φωνάζει η πιτσιρίκα, έχει τεράστια αδυναμία στην ανιψιά της και φυσικά στην αδερφή της που είναι μονογονεϊκή οικογένεια και βρίσκεται πάντα ουσιαστικά δίπλα τους. Η λατρεία φυσικά είναι αμοιβαία. Και η Κατερίνα τρελαίνεται για τη θεία της. Και μαζί συνηθίζουν να κάνουν πολλά πράγματα.

Αυτή τη φορά, παίξαν με τα ζώα της φάρμας, ασχολήθηκαν με τον λαχανόκηπο, έφτιαξαν μόνες τους ψωμί και κουλούρια και διάβασαν παραμύθια ξαπλωμένες στην αιώρα κάτω από τα αστέρια.

Και κάποια άλλη στενή φίλη και αγαπημένο πρόσωπο της Ντορέττας σαν να ζήλεψε λίγο. Η Μαίρη Συνατσάκη της σχολίασε αποκαλύπτωντας το δικό τους παρατσούκλι: Νονέτα (προφανώς από το Ντορέττα και το νονά) κάποια πρέπει να επισκεφτεί αυτό το μέρος. Επίσης και εγώ...

DORETA_SYNATSAKI_13fa6.jpg

Οπότε φανταζόμαστε πως η επόμενη απόδραση αγροτουρισμού θα περιλαμβάνει και τη βαφτιστήρα Ολίβια και την κουμπάρα Μαίρη.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.08.2024 - 02:34