Αναστασία Τσιλιμπίου: «Έκανα πλαστική στ’ αυτιά μου, πράγμα που ήθελα από πολύ μικρή»

23.08.2024
Αναστασία Τσιλιμπίου: «Έκανα πλαστική στ’ αυτιά μου, πράγμα που ήθελα από πολύ μικρή»
«Αν θες να κάνεις κάποια αλλαγή για τον εαυτό σου, να την κάνεις» λέει.

Είναι ένα εντυπωσιακό κορίτσι. Ειλικρινά δεν περιμέναμε να αποκαλύψει πως χρειάστηκε να κάνει πλαστική. Η Αναστασία Τσιλιμπίου όμως θεωρούσε πως έχει κάποια ατέλεια και τη διόρθωσε. Και μιλάει ανοιχτά για αυτό σε συνέντευξη που έδωσε στο Λοιπόν που κυκλοφορεί.

-Σε έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση μέσα από τα social media;

«Προφανώς, πάρα πολλές φορές έχω έρθει αντιμέτωπη με άσχημα σχόλια μέσα από τα social media. Στην αρχή μου χάλαγαν πάρα πολλή ενέργεια και με έπνιγε η αδικία, γιατί ότι και να πεις κατακρίνεται και επικρατεί μια τοξική ατμόσφαιρα. Πλέον όμως άρχισα να μην ασχολούμαι ή απαντάω με χιούμορ και ευγένεια. Δεν μπορώ να χαλάω την ενέργειά μου σε κάτι που δεν μου προσφέρει τίποτα».

-Η αναγνωρισιμότητα σε τρόμαξε ποτέ;

«Είναι ευλογία και χαίρομαι πάρα πολύ όταν ο κόσμος μου μιλάει. Εντάξει, μπορεί σαν άνθρωπος εμένα να μην μου αρέσει η υπερβολική οικειότητα αν δεν ξέρω τον άλλον και μπορεί κάποιος να έρθει να με αγκαλιάσει ξαφνικά, αλλά εντάξει στην Ελλάδα ζούμε. Τι να πουν στο Χόλιγουντ οι καλλιτέχνες που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους επειδή τους περιμένουν 50 παπαράτσι. Ευλογημένοι λοιπόν είμαστε, κάνουμε αυτό που αγαπάμε και το ότι έχουμε την αναγνώριση του κόσμου και μας αγαπάνε είναι τύχη, δώρο».

-Είναι δική σου επιλογή το να κρατάς την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

«Ναι, έχω μιλήσει κάποιες φορές για τις σχέσεις που είχα, αλλά νομίζω είμαι σε μια ηλικία που καλύτερο είναι να γνωρίζει ο κόσμος τη δουλειά μου μόνο. Νομίζω δεν αφορά και κανέναν με ποιον βγαίνω και τι κάνω (γέλια)».

-Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

«Ο έρωτας είναι ωραίος, αλλά μπορεί να είναι σε πολλά πράγματα. Μπορεί να είναι στη δουλειά σου, στο οτιδήποτε. Σίγουρα ο έρωτας είναι τέλειος να τον ζεις, ωστόσο την περίοδο αυτή νιώθω ότι θέλω να ερωτευτώ πολύ με αυτό που κάνω και πάρα πολλά πράγματα από αυτό».

-Αν και είσαι πολύ μικρή, σε δέκα χρόνια φαντάζεσαι τον εαυτό σου μαμά;

«Νομίζω το αφήνω όπως το φέρει η ζωή και αν είναι να συμβεί θα συμβεί».

-Είσαι μια πολύ όμορφη κοπέλα, θα άλλαζες κάτι στην εμφάνισή σου;

«Άλλαξα κάτι προς το καλύτερο. Έκανα πλαστική στ’ αυτιά μου, πράγμα που ήθελα από πολύ μικρή. Είμαι πολύ υπέρ του αν θες να αλλάξεις κάτι, να το αλλάξεις. Φυσικά και είμαι υπέρ του να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι, αλλά αν θες να κάνεις κάποια αλλαγή για τον εαυτό σου, να την κάνεις. Δεν θεωρώ ότι είναι ταμπού».

Τελευταία τροποποίηση στις 23.08.2024 - 00:20