Νταίζη Σεμπεκοπούλου: Γιατί είχε θυμώσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και απομακρύνθηκε;

22.08.2024
Νταίζη Σεμπεκοπούλου: Γιατί είχε θυμώσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και απομακρύνθηκε;
Αναμνήσεις από σημαντικές της συνεργασίες

Για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής και συνεργασίες που θα θυμάται μια ζωή μίλησε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου.
Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν που κυκλοφορεί και στον Παναγιώτη Βαζαίο και ανάμεσα σε πολλά άλλα αναφέρθηκε και σε μεγάλους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε και για εκείνη ήταν πολύ σημαντικοί.

-Πες μου μερικές συνεργασίες σου-σταθμούς για την καριέρα σου…

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τη συνεργασία μου με την Αλίκη στα μιούζικαλ «Καμπαρέ» και «Καμπίρια», με την Τζένη Καρέζη στη «Μήδεια», με την Μαρινέλλα στο «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο», στον μονόλογο «Το όνειρο της Κίκι», στον «Βυσσινόκηπο» με την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία διαθέτει πηγαίο χιούμορ γι’ αυτό χαίρεσαι να την ακούς και να συνομιλείς μαζί της»

-Τι θυμάσαι από τη συνεργασία σου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

«Ήταν μια υπέροχη εποχή. Την έχω πραγματικά μέσα στην καρδιά μου. Ήμουν πολύ μικρή τότε. Θυμάμαι το πόσο δουλευταρού ήταν. Πρώτη ερχόταν στο θέατρο, τελευταία έφευγε!
Ένα καλοκαίρι κάναμε πολύ στενή παρέα.

Μετά απομακρυνθήκαμε γιατί με είχε στεναχωρήσει, επειδή δεν μου έδωσε έναν ρόλο να παίξω που ήθελα πολύ. Της είχα πει συγκεκριμένα: «Είμαι και ηθοποιός κυρία Αλίκη δεν είμαι μόνο χορεύτρια για να χορεύω, δώστε μου να παίξω αυτόν τον ρόλο».

Τον είχε υποσχεθεί κάπου αλλού όπως μου είπε κι εγώ είχα θυμώσει. Μετά από καιρό βέβαια ξαναβρεθήκαμε και όλα ήταν μια χαρά. Την αγάπησα την Αλίκη και ακόμη και σήμερα έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις».

-Έχεις συνεργαστεί και με τον Γιώργο Μαρίνο…

«Ένας και μοναδικός! Νομίζω ότι, αν ο Γιώργος είχε αποφασίσει να πάει στο εξωτερικό, θα είχε κάνει τεράστια καριέρα και εκεί! Έχω δουλέψει οκτώ σεζόν μαζί του και όπως όλοι οι σταρ, ήταν πολύ ανασφαλής, ευαίσθητος και τελειομανής. Τον χάζευα στη σκηνή και τον ερωτευόμουνα…»

-Έχεις επαφές σήμερα μαζί του;

«Καμία απολύτως. Με στενοχωρεί πολύ αυτό. Σέβομαι στην απόφαση του να αποσυρθεί από τα φώτα και θύμωσα πολύ επίσης όταν είδα ότι τον εξέθεσαν με τις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσαν από τον οίκο ευγηρίας. Θα ήθελα πολύ να τον δω και να τον αγκαλιάσω».

Τελευταία τροποποίηση στις 22.08.2024 - 14:18