Κρατερός Κατσούλης: Απίθανη έκπληξη από τα παιδιά του για τα γενέθλιά του επί σκηνής

Κρατερός Κατσούλης: Απίθανη έκπληξη από τα παιδιά του για τα γενέθλιά του επί σκηνής
Τα γενέθλιά του είχε χθες ο ηθοποιός

Ο Κρατερός Κατσούλης έκλεισε χθες τα 53 του χρόνια και οι ευχές από νωρίς το πρωί έπεφταν βροχή. Ο ίδιος από την Κομοτηνή όπου έμεινε με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης Ο παππούς έχει πίεση που περιοδεύει αυτές τις μέρες στη Βόρεια Ελλάδα και έχοντας μαζί του τα παιδιά του, Αέλια και Αρίωνα, έγραψε:

«Θα μπορούσα να γράψω
για τα χρόνια, τα πολλά( χρόνια πολλά), τον χρόνο, την αίσθηση του , την απουσία του, την ταχύτητα , την παρουσία, την απώλεια, τις αποχρώσεις , τις μνήμες , τα πρόσωπα, τις μυρωδιές, τις στιγμές , τα βλέμματα, τις σιωπές , τους ψιθύρους, τις φωνές, τα γέλια , τα κλάματα, τις σκέψεις, τους αναστεναγμούς, τις αγωνίες ,τους φόβους, τις προσδοκίες , τις ελπίδες , τα όνειρα , τους εφιάλτες, τον έρωτα , τη φιλία , την προδοσία , το σκοτάδι, το φως, την αγάπη , τη χαρά , τη μουσική, το Θέατρο, την τέχνη και τόσα άλλα … Τα μεγαλύτερα όμως δώρα τα έχω εδώ μαζί μου .
Και αφού έχω αυτά ,δεν μου λείπει τίποτα! Σχεδόν…» βάζοντας μια φωτογραφία των παιδιών του ενώ σε ένα βίντεο ευχαριστούσε όλους για τις ευχές.

Το βράδυ όμως στο τέλος της παράστασης στην Καβάλα τα παιδιά του, του έκαναν έκπληξη και βγήκαν στη σκηνή με με μία τούρτα! Με όλο το θέατρο να του τραγουδάει το... Να ζήσεις Κρατερέ και χρόνια πολλά!

Ένας από τους θεατές, ο Ευάγγελος Κάβουρας επαγγελματίας φωτογράφος τράβηξε όλο το happening και το ανέβασε στο instagram του με τον ηθοποιό να το κάνει repost.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.08.2024 - 12:26