Μαρία Σολωμού: O Mente Fuerte, η σχέση τους, η σύνταξη του πατέρα της και άλλες φήμες

22.08.2024
Μαρία Σολωμού: O Mente Fuerte, η σχέση τους, η σύνταξη του πατέρα της και άλλες φήμες
Αποκαλυπτική η Μαρία Σολωμού έχοντας απέναντί της τον άνθρωπό της

«Είναι ειδικό επεισόδιο το σημερινό…» ξεκίνησε η Μαρία Σολωμού και καθώςτο Μαρία τη νύχτα στο You Tube ήταν προγραμματισμένο να βγει τον Δεκαπενταύγουστο ανήμερα της γιορτής της και τελικά βγήκε χθες είχε άλλη ροή. Και τον τρόλαρε λίγο κιόλας λέγοντας πως ήθελε να έρθει γιατί τον ζητούσε ο κόσμος και δεν υπήρχε άλλος καλοκαιριάτικα…

Στη συνέχεια πειράχτηκαν λίγο για τη σχέση τους με τον Mente Fuerte να λέει πως λένε όλοι ότι τα έχουνε και ξεκίνησε μια λεκτική αντιπαράθεση που μπορεί να είπε στην αρχή η Μαρία ότι είναι ευκαιρία να μιλήσει αλλά τελικά ήταν εκείνη που πάνω στην κουβέντα αποκάλυψε περισσότερα.

3438143697986252023_39019.jpg

«Συνήθως σχολιάζω πράγματα που είναι ψέματα. Αυτό με τον μπαμπά μου δεν βγήκα να το σχολιάσω γιατί ήταν πολλά χρόνια πίσω. Βγήκε ότι πήρα 2000 σύνταξη και για αυτό δεν παντρεύομαι. Ότι περνάω εγώ τη φιλοσοφία ότι είμαι κατά του γάμου, επειδή παίρνω τη σύνταξη από τον μπαμπά μου.

Δεν βγήκα ποτέ να το σχολιάσω γιατί μάλλον τότε δεν είχε βγει και το politically correct, οπότε μπορούσα να σκοτώσω κάποιον. Αν μου πειράξεις τον γιο μου και τον πατέρα μου, γίνομαι τρελή. Νιώθω ότι μπορώ να κάνω κακό, υπάρχει αυτή η επικινδυνότητα» είπε η Μαρία Σολωμού και συνέχισε:

«Δεν πήρα ποτέ σύνταξη. Ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος Εφετών, δεν πήρα ποτέ σύνταξη, γιατί υπάρχει αυτό που είναι απίστευτα κουλό που λέει δικαιούσαι σύνταξη ανύπαντρη θυγατέρα. Αλλά πόσα βγάζεις; 1000 ευρώ; Είναι αρκετά” και στην κρατάνε. Όταν ήρθε αυτή η στιγμή, την έκανα μη αποδοχή. Την παίρνει η μαμά μου, όπως θα την έπαιρνε κανονικά»

Ενώ ιδιαίτερα εκνευρισμένη απάντησε και για άλλες φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς για το άτομό της:

«Με έχεις δει ποτέ να παίρνω ναρκωτικά; Δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου κόκα. Είχα κάνει φούντα όταν ήμουν μικρή αλλά από ένα σημείο και μετά φοβήθηκα. Κάποια στιγμή χάνεται η μπάλα και άρχισαν οι κρίσεις πανικού και νόμιζα ότι θα πεθάνω. Δεν έχω ξανά πιει έκτοτε!

Έχω ακούσει ότι κάνω κοκαΐνες και πα…ζες. Αυτή η φήμη βγήκε συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου, που συναναστρεφόμουν με κάποιον άνθρωπο που ταίριαζε σαν εικόνα να φαντάζονται οι άνθρωποι τέτοιοι. Δεν μου αρέσουν τα ναρκωτικά και τα φοβάμαι».

Ενώ ανάμεσα σε άλλα έκαναν και μια κουβέντα για τη δική τους προσωπική ζωή με τον Mente Fuerte να λέει:

«Θέλω να πω σοβαρά, επειδή μάλλον θα το πάρουν οι εκπομπές, για τη σχέση μας που πολλές φορές σε ρωτάνε. Θεωρώ ότι αν ήθελε ένας από τους δυο μας να βγει να πει “α, το κορίτσι μου” κι αυτά, θα το είχαμε κάνει. Το ότι επιλέγουμε να ανεβάζουμε πράγματα μαζί, είτε κάνουμε παρέα, είτε κάνουμε σεξ, είτε οτιδήποτε είναι δικό μας πρόβλημα που δε θέλουμε να το πούμε».
«Συμφωνώ πολύ» αποκρίθηκε η ηθοποιός και μετά ο τραγουδιστής της είπε: «Και εγώ σέβομαι το γεγονός ότι επειδή είσαι πάρα πολύ μεγαλύτερή μου, δε θες να πεις ότι τα έχουμε γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι τη μαμά σου» πρόσθεσε με χιούμορ ο Mente Fuerte ηθοποιό να ξεσπά σε γέλια, απαντώντας: «Λοιπόν επειδή είμαι πάρα πολύ μεγαλύτερή σου, δεν ντρέπομαι να πω ότι τα έχουμε, απλά δεν τα έχουμε. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή».

Αργότερα, ακολούθησε ένας διάλογος με υπονοούμενα από τον έναν στον άλλο για το αν ο τραγουδιστής είναι σε σχέση ή όχι.

Μαρία Σολωμού: Δεν θεωρώ ότι είμαι δεσμευμένη. Είσαι δεσμευμένος;

Mente Fuerte: Είμαι δεσμευμένος;

Μαρία Σολωμού: Είσαι δεσμευμένος;

Mente Fuerte: Δεν είμαι. Έτσι το λες, ότι δεν είμαι. Ότι είμαι ελεύθερος.

Μαρία Σολωμού: Δεν είσαι ελεύθερος;

Mente Fuerte: Κορίτσια είμαι ελεύθερος. Σούπερ. Αυτό υπάρχει σε βίντεο. Εσύ το είπες. Τέλειο. Με βολεύει»

Τελευταία τροποποίηση στις 22.08.2024 - 12:35