Jennifer Lopez: Κατέβασε τα posts του γάμου μετά την αίτηση διαζυγίου από τον Affleck αλλά κράτησε κάποια. Δείτε ποια

21.08.2024
Jennifer Lopez: Κατέβασε τα posts του γάμου μετά την αίτηση διαζυγίου από τον Affleck αλλά κράτησε κάποια. Δείτε ποια
Πηγή Instagram
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και το... Bennifer μας τελείωσε -τουλάχιστον για τώρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά σε συνέχεια όσων ακούγονταν τους τελευταίους μήνες για τον γάμο τους η Jennifer Lopez κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Ben Affleck και μάλιστα την ημέρα που θα είχαν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Σε αυτήν την αίτηση αναφέρει ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου. Και παράλληλα με την επισημοποίηση του τέλους του γάμου τους προχώρησε και σε εκκαθάριση του instagram της από τα posts και τις κοινές τους φωτογραφίες. Φυσικά έδιωξε όλες τις φωτογραφίες που είχε μοιραστεί από το γάμο τους στην Georgia και το Las Vegas - είχαν κάνει δύο, έναν στις 22 ιουλίου του 2022 κι έναν με 5 νυφικά στις 20 Αυγούστου της ίδιας χρονιάς- αλλά και όλες τις υπόλοιπες από τις διακοπές τους με σκάφος στο Saint Τropez, τα ποστ της καθημερινότητάς τους, αυτά με τις ευχές στις επετείους τους. Σάρωμα.

Κάποια βέβαια ξέφυγαν. Όχι πολλά και μάλλον θα φύγουν σε δεύτερο χρόνο αλλά ας δούμε τι έχει αφήσει μέχερι στιγμής ακόμα δημοσιευμένο στο προφίλ της.

Ένα από τα Grammy's που υποθέτουμε πως δεν θα σβήσει καθώς είναι και εμπορικού ενδιαφέροντος και μάλλον κια να θέλει δεν μπορεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2024 - 13:25