Χριστίνα Μπόμπα: Το άλμπουμ του ταξιδιού στο Όσλο και το περιεχόμενο της τσάντας της

21.08.2024
Χριστίνα Μπόμπα: Το άλμπουμ του ταξιδιού στο Όσλο και το περιεχόμενο της τσάντας της
Χθες η παρέα πήρε το τρένο για το Μπέργκεν

Δεν διάλεξαν καθόλου τυχαία τις πόλεις που θα επισκεφθούν η Χριστίνα Μπόμπα με την πεθερά, την κουνιάδα της και τις δίδυμες κόρες της. Ξεκίνησαν από το Όσλο όπου έχει και Μουσείο Ψευδαισθήσεων ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης και στη συνέχεια πήγαν με το τρένο στο Μπέργκεν όπου σύμφωνα με τα πλάνα τους είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσουν τα Νορβηγικά Φιορδ.

Και εκεί που πήγαν οι εικόνες είναι μαγικές. Αν φυσικά τους ευνοήσει ο καιρός που στη Βόρεια Ευρώπη δεν είναι πάντα ηλιόλουστος. Στις μέρες που έμειναν στο Όσλο πάντως στάθηκαν τυχερές. Αν εξαιρέσεις την πρώτη μέρα που έφτασαν και είχε βροχή, όλες τις επόμενες ο ήλιος έλαμπε και έτσι η παρέα μπόρεσε να κάνει πολλές βόλτες στην όμορφη αυτή πόλη που περπατιέται και εύκολα. Πέρασαν από το Εθνικό θέατρο, πήγαν στο παλιό κάστρο και είδαν το λιμάνι από ψηλά, έκαναν βόλτες σε κατάφυτους κήπους και επισκέφθηκαν μουσεία.

Σε γενικές γραμμές πέρασν τέλεια μέχρι τώρα. Και η Χριστίνα Μπόμπα μας αποκάλυψε και τι κουβαλάει στην τεράστια τσάντα που επέλεξε -αναγκαστικά- να πάρει μαζί της.

MPOMPA_OSLO_DIDYMES_TSANTA_12_23082.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2024 - 13:19