Ντορέττα-Εβελίνα-Ραφαηλίδης: Κούνιες και ελέφαντες για την παρέα στο Μπαλί

16.08.2024
Ντορέττα-Εβελίνα-Ραφαηλίδης: Κούνιες και ελέφαντες για την παρέα στο Μπαλί
Μαγικές στιγμές για την παρέα και συνάντηση έκπληξη

Περνάνε αξέχαστα σε αυτό το ταξίδι στο Μπαλί η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης εδώ και 13 μέρες που βρίσκονται εκεί. Πολύ περισσότερο τώρα που στην παρέα προστέθηκε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μαζί ανακαλύπτουν νέα μέρη.

Κάποια από αυτά μάλλον τα βλέπουν από τα stories του Νίκου Μουτσινά και του Κωνσταντίνου Δέδε και τα στοχεύουν. Έτσι τους είδαμε να κάνουν εξαγνισμό στον ίδιο ναό που πήγαν λίγες μέρες πριν οι άλλοι και τώρα να επσικέπτονται το πάρκο με τους ελέφαντες -πήγαν οι άλλοι- αλλά και το πάρκο με τις κούνιες και το zip line που επίσης πήγαν λίγες μέρες πριν ο Μουτσινάς και ο Δέδες.

Εδώ όμως τα κορίτσια, δηλαδή η Εβελίνα και η Ντορέττα το έζησαν υπερπαραγωγή. Φόρεσαν και τα φορέματα που νοικιάζονται εκεί με την ουρά για μοναδικές φωτογραφίσεις. Η Ντορέττα σε μπλε και η Εβελίνα σε φούξια. Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο.

Και μετά το βράδυ επιτέλους κατάφεραν να συναντηθούν με την έτερη παρέα, του Νίκου Μουτσινά και του Κωνσταντίνου Δέδε για βόλτα στην Ubud.

DORETTA_EVELINA_BALI_1_4f96e.jpg

Πώς να μην είναι πτώμα μετά από τόσες απίθανες εμπειρίες. Έτσι όταν έβαλαν να δουν ταινία στο σπίτι που νοικιάζουν μόνο οι δύο κατάφεραν να την παρακολουθήσουν. Οι άλλοι ξεροί από τους τίτλους αρχής.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2024 - 10:03