Σοφία Κουρτίδου- Γιάννης Σεβδικαλής: Μόλις παντρεύτηκαν και το ανακοίνωσαν

08.08.2024
Σοφία Κουρτίδου- Γιάννης Σεβδικαλής: Μόλις παντρεύτηκαν και το ανακοίνωσαν
Χθες το πήραν απόφαση και σήμερα το έκαναν

Το είχαν πει η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής πως μετά την πρόταση γάμου που έγινε live στο J2US πως θα παντρευτούν σύντομα.

Βέβαια όλοι πίστευαν πως θα το κάνουν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού ο Γιάννης ως αθλητής συμμετέχει στους Παραολυμπιακούς που θα γίνουν αμέσως μετά το τέλος των Ολυμπιακών στο Παρίσι.
Ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν πως μέσα σε μια μέρα θα τα κανονίσουν όλα. Τους άρεσε η ημερομηνία. 8/8 και αυθόρμητα το αποφάσισαν και το έκαναν. Mr &Mrs πια…

«08/08! Μια μέρα πολύ σημαντική για μας και από σήμερα θα έχουμε άλλον ένα λόγο να τη γιορτάζουμε! Γιατί οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα... και επίσημα πλέον! ❤️

Το αποφασίσαμε κυριοκεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες! 😜 Ξέραμε όμως με σιγουριά τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον.

Δεν κρατιόμασταν μέχρι να οργανώσουμε το γάμο και θέλαμε πολύ να έχουμε επέτειο τη σημερινή ημερομηνία γιατί για μας σημαίνει πάρα πολλά. Οπότε έτσι αυθόρμητα, το αποφασίσαμε. Έτσι απλά.

Γιατί έτσι είναι η αγάπη , απλή, χωρίς ερωτηματικά. Απλά εγώ & εσύ! #happilyeverafter» έγραψαν στο ποστ της ανακοίνωσης του γάμου τους. Να ζήσουν!

Τελευταία τροποποίηση στις 08.08.2024 - 18:44