Ετεοκλής Παύλου: Ποιές κούνιες και ποιά τζακούζι, άλλο τον τρέλανε στις Μαρδίβες

07.08.2024
Ετεοκλής Παύλου: Ποιές κούνιες και ποιά τζακούζι, άλλο τον τρέλανε στις Μαρδίβες
Και το δεύτερο ταξίδι τους στις Μαλδίβες αποδεικνύεται εμπειρία ζωής.

Πέρυσι ακριβώς την ίδια εποχή βρέθηκαν στα νησιά Kuranathi και Fushifaru, αυτή τη χρονιά βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στο irifushi. Μεταξύ μας όπου κι αν ήταν στις Μαλδίβες το ίδιο μαγικά θα περνούσαν. Το γράφουν εξάλλου συνε΄χεια και ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου πως η εμπειρία του ταξιδιού αυτού είναι για εκείνους αξεπέραστη.

Πόσο μάλλον που έχουν μαζί τους, όπως πάντα, την κορούλα τους τη Μελίτα. Πότε οι τρεις τους, πότε μπαμπάς με κόρη και πότε μαμά Ελένη με τη μικρή εξερευνούν το ΄ εξωτικό νησί, χαλαρώνουν στο Τζακούζι ή κάνουν κούνια πάνω στην παραλία.

Να μαζεύεις εμπειρίες και όχι χρήματα, έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου δημοσιεύοντας ένα υπέροχο βίντεο τραβηγμένο με drone που δείχνει και τους τρεις τους να παίζουν σε αυτή την ατέλειωτη παραλία με τη λευκή άμμο.

Πέρα απ' όλα αυτά όμως χθες συνέβη και κάτι που τον τρέλανε! Κάνοντας τη βόλτα του σε άλλο σημείο του νησιού από αυτό που βρίσκεται η βιλίτσα πάνω στη θάλασσα με θέα τον Ωκεανό, έπεσε πάνω σε κάτι που δεν γινόταν να μη φωτογραφήσει και να μην ποστάρει. Κάτι εκπληκτικό για τον ίδιον. Τι ήταν αυτό;

Μια υπογεγραμμένη φανέλα του Lionel Messi σε ειδική προβεβλημένη θέση που έδειχνε πως ο υπερστάρ του ποδοσφαίρου είχε πέρασει κι αυτός κάποτε τις διακοπές του σε αυτό το ίδιο νησάκι των Μαλδίβων που βρίσκονται και εκείνοι. Σοκ και δέος για τον Ετεοκλή.

ETEOKLIS_ELENI_KAI_PAIDI_MALDIVES_2_eca8b.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 07.08.2024 - 00:13