Ο Will Smith ξέμεινε Ζυρίχη πηγαίνοντας για Ισπανία και δε φαντάζεστε τι έκανε

07.08.2024
Ο Will Smith ξέμεινε Ζυρίχη πηγαίνοντας για Ισπανία και δε φαντάζεστε τι έκανε
Αναγκαστικά πέρασε το βράδυ στην Ελβετική πόλη

Για την Ισπανία ήταν προγραμματισμένο να πετάξει ο Will Smith αλ΄λά στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης το αεροπλάνο του δεν μπορούσε να πετάξε. Δεν εξήγησε γιατί αλλά υποθέτουμε οτι υπήρξε πρόβλημα με την εναέρια κυκλόφορία που ταλαιπωρεί χιλιάδες ταξιδιώτες το τελευταίο διάστημα μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το blackout της Microsoft που προκάλεσε ασύλληπτο χάος παντού και ακόμα σχεδόν 20 μέρες μετά οι επιπτώσεις του είναι ορατές στις αερομεταφορές.

Αναγκαστικά λοιπόν ο διάσημος σταρ θα περνούσε τη νύχτα στη Ζυρίχη και θα πετούσε κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη με΄ρα. Καθώς η ώρα ήταν ήδη περασμένη όταν έφτασε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο στην πόλη και πλέον είχε αρχίσει να ξημερώνει αποφάσισε αντί να πάει για ύπνο να εκμεταλλευτεί την ερημιά που έχει η μεγαλούπολη τόσο νωρίς το πρωί για να κάνει βόλτα. Μια απλή βόλτα περπατώντας σε μια πόλη που δεν είχε ξαναδεί. Κάτι τόσο αυτονόητο που όμως για εκείνον δεν είναι καθώς αν τον αναγνωρίσουν -και δεν είναι δύσκολο- μόνο ηρεμία δεν μπορεί να έχει ανεξαρτήτως χρημάτων και δόξας.

Και πραγματικά έκανε σαν μικρό παιδί, περιγράφοντας ότι έβλεπε, κάνοντας πλάκα με τα κοράκια που του χαλούσαν τη γαλήνη και πετάγονατς ατάκες από το I am Legend... Απολαυστικός.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.08.2024 - 11:55