Κώστας Αρζόγλου: Η άγνωστη μεγάλη κόρη του και η ιστορία του έρωτά του με τη μητέρα της

Κώστας Αρζόγλου: Η άγνωστη μεγάλη κόρη του και η ιστορία του έρωτά του με τη μητέρα της
Ο καρπός του έρωτά του με μια Βελγίδα συνάδελφό του ακολουθεί τα βήματά του

Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως ο Κώστας Αρζόγλου έχει δύο παιδιά. Έναν γιο που απέκτησε από τον γάμο του με την Έλενα Ακρίτα και μια κόρη από τον γάμο του με την Χαρά (Ζαχαρούλα) Χριστοπούλου.
Κι όμως ο γνωστός και πετυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει μια ακόμα κόρη η οποία μάλιστα ακολουθεί τα δικά του βήματα. Ο λόγος για την Αυγή, ή Ορόρ Μαριόν η οποία σπούδασε σε δραματική σχολή στο Λονδίνο εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού τόσο ο πατέρας της, όσο και η μητέρα της είναι και οι δύο καλλιτέχνες, με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Κώστας Αρζόγλου και η μητέρα της Ορόρ, η Εστέλλα που είναι Βελγίδα συναντήθηκαν πριν από πολλά χρόνια για να συνεργαστούν επαγγελματικά καθώς εκείνη ασχολείται επίσης με το θέατρο ως ηθοποιός και μάλιστα για πολλά χρόνια δίδασκε αναπνοές στην Ακαδημία Θεάτρου του Βελγίου.

AURORE_MARION_KAI_ARZOGLOU_1_11289.jpg

Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισαν ο ένας τον άλλον ερωτεύτηκαν παράφορα. Έζησαν ένα μεγάλο πάθος, που μπορεί να μην κράτησε πολύ αλλά τους προσέφερε την ευτυχία της γέννησης της κόρης τους που και οι δύο λατρεύουν.

Η Εστέλλα δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Δεν γνώριζε και την γλώσσα και ένιωθε παροπλισμένη ενώ είχε τόσα πολλά να προσφέρει. Παρά την γέννηση του παιδιού λοιπόν, το οποίο αναγνώρισε άμεσα ο Κώστας Αρζόγλου ως τέκνο του, δεν κατάφεραν να μείνουν μαζί και μόλις λίγο καιρό αργότερα αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πιο δύσκολο σε αυτήν την απόφαση ήταν το γεγονός ότι, καθώς η χώρα της καταγωγής της Εστέλλα και η δουλειά της ήταν στο Βέλγιο, το παιδί θα μεγάλωνε μακριά από τον πατέρα του. Αυτό δεν ήταν εύκολο για κανέναν τους. Όμως δεν γινόταν αλλιώς.

Η μικρή πήρε το όνομα Aurora δηλαδή Αυγή και καθώς οι γονείς της παρά τον χωρισμό τους διατήρησαν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, τον χειμώνα έμενε με την μητέρα της στο Βέλγιο και ο Κώστας Αρζόγλου ταξίδευε συχνά εκεί για να την δει και τα καλοκαίρια που δεν είχε σχολείο ερχόταν εκείνη στην Ελλάδα για να περάσει τις διακοπές της με τον πατέρα της.

AURORE_MARION_KAI_ARZOGLOU_2_b48cd.jpg

Αρκετές μάλιστα ήταν οι φορές που ο Ορόρ ερχόταν στην Ελλάδα μαζί με την μητέρα της την περίοδο των διακοπών σας. Είπαμε, οι γονείς της παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν ζωντανή την σχέση τους έχουν μείνει δυο πολύ καλοί φίλοι και επικοινωνούν άψογα από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποφάσισαν πως δεν μπορούν να ζήσουν μαζί. Έτσι παρά την απόσταση ο δεσμός ανάμεσα στην κόρη και τον πατέρα παρέμεινε ισχυρός και η Ορόρ μιλάει άπταιστα και τα ελληνικά από μικρό παιδί.

Πλέον η εντυπωσιακή γυναίκα –πια- κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Παίζει στο θέατρο, κάνει ταινίες και έχει πολύ στενή σχέση τόσο με τον πατέρα της –που λατρεύει- όσο και με την μικρότερη αδερφή της Μαρία που είναι επίσης ηθοποιός.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.08.2024 - 11:47