Άννα Ζηρδέλη- Άρθουρ Παπαδόπουλος: Ήρεμοι κι αγκαλιασμένοι στην Ικαρία, έξαλλοι στην Πάρο!

Άννα Ζηρδέλη- Άρθουρ Παπαδόπουλος: Ήρεμοι κι αγκαλιασμένοι στην Ικαρία, έξαλλοι στην Πάρο!
Μέχρι τώρα το καλοκαίρι τους κυλούσε τέλεια!

Τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές ως ζευγάρι περνάνε φέτος η Άννα Ζηρδέλη και ο επιχειρηματίας Άρθουρ Παπαδόπουλος, "Άθας" για τους φίλους του. Τη σχέση τους είχε αποκαλύψει ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσου λέγοντας οτι γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στην γιορτή της στις αρχές Δεκεμβρίου και ο έρωτας τους χτύπησε και τους δύο κατακούτελα.

Και οι διακοπές τους ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο. Με φιλική παρέα στην Ικαρία την οποία λάτρεψαν και οι δύο απολαμβάνοντας κάθε στιγμή και μάλιστα ποστάροντας και τις πρώτες τους φωτογραφίες στα Social Media αγκαλιά. Καλύτερα δεν γίνεται.

Μετά την Ικαρία όμως πήγαν κάπου αλλού. Στην κοσμική Πάρο που αυτό το διάστημα στην κυριολεξία βουλιάζει από κόσμο, όπως όλα τα δημοφιλή νησιά. Κι εκεί τα πρ΄γαμτα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν. Με ένα πρώτο στόρι χθες η Άννα Ζηρδέλη ελαφρά εκνευρισμένη μας ενημέρωνε πως βρίσκεται πρώτη φορά στην Πάρο και το αγόρι της για να την ευχαριστήσει έκλεισε ένα πολύ ωραίο lux ξενοδοχείο στο οποίο όμως όχι μόνο είδε κατσαρίδα στο δωμάτιο -εντάξει νησί είναι, έχει ζωύφια- αλλά δεν είδε να περνάνε να καθαρίσουν καθόλου όση ώρα εκείνοι έλειπαν στη θάλασσα.

Και χθες το δεύτερο κρούσμα την αποτέλειωσε. Μπήκαν μεν, υποτίθεται καθάρισαν και τους άφησαν μικρές πετσέτες με μαύρες τρίχες. "Δε θα γίνω εγώ τρελή" έβαλε στόρι η Άννα περπατώντας με τις πετσέτες στα χέρια προς τη ρεσεψιόν. Να πούμε οτι έχει άδικο; Δεν θα το πούμε. Δίκιο έχει και μπορούμε μόνο να φανταστούμε τι ακολούθησε.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 23:04