Βανδή- Ρέμος: Το ζεϊμπέκικο, η αφιέρωση στον Καρρά κι ένα... μπινελίκι

01.08.2024
Βανδή- Ρέμος: Το ζεϊμπέκικο, η αφιέρωση στον Καρρά κι ένα... μπινελίκι
Πηγή: Instagram up92.9
Για δεύτερη φορά το γέμισε η Δέσποινα το Παγκρήτιο, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο

Η πρώτη από τις 2 εξτρά συναυλίες που έβαλε στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα η Δέσποινα Βανδή, σε συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο για την στήριξη του «Σύνδεσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου» που δραστηριοποιείται κατά της κακοποίησης των γυναικών έγινε χθες στο Ηράκλειο.

Και το Παγκρήτιο Στάδιο για άλλη μια φορά γέμισε ασφυκτικά με τους δύο καλλιτέχνες σε μεγάλα κέφια και ξεκούραστους -αφού προέρχονταν από ένα διάλειμμα των εμφανίσεών τους- να ξεσηκώνουν θύελλα χειροκροτημάτων με ότι έκαναν μαζί στη σκηνή.

Όπως έγραψε στο cretalive.gr -που φυσικά κάλυπτε τη βραδιά- κατά τη διάρκεια της συναυλίας, μια πιτσιρίκα, η μικρή Αθηνά χάρισε στην αγαπημένη της τραγουδίστρια μία αυθεντική κρητική κατσούνα με χαραγμένα τα ονόματα Δέσποινα και Βασίλης.

Λίγο αργότερα, ο Αντώνης Ρέμος μετατράπηκε σε γνήσιο Κρητικό, με μαύρο πουκάμισο, λευκό σαρίκι και ζήτησε την κατσούνα από τη Δέσποινα Βανδή για να ολοκληρώσει την κρητική του αμφίεση.

Με την κατσούνα στα χέρια ο Αντώνης Ρέμος χόρεψε μία ζεϊμπεκιά και έπειτα έδωσε τη σκυτάλη στη Δέσποινα Βανδή, η οποία αφιέρωσε τον χορό της στον Βασίλη Καρρά. Όπως αποκάλυψε σήμερα το Summer's Cool γιατί αρχικά όλοι πίστεψαν πως η αφιέρωση «Βασίλη για σένα!» που φώναξε η Δέσποινα, πήγαινε για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Εξίσου απολαυστικό ήταν κι ένα...μπινελίκι που έριξε η Δέσποινα Βανδή στον Αντώνη Ρέμο στα πλαίσια τρελού τρολαρίσματος για τα 30 χρόνια της καριέρας της, την ηλικία της και τη δική του ηλικία.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.08.2024 - 11:45