Ευαγγελία Συριοπούλου: Ευχήθηκε καλό μήνα ανακοινώνοντας ότι είναι έγκυος!

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ευχήθηκε καλό μήνα ανακοινώνοντας ότι είναι έγκυος!
Αυτή κι αν ήταν έκπληξη

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, όπως ανακοίνωσε η ίδια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Όπως ακριβώς και στην πρώτη της εγκυμοσύνη το 2021, έφτασε στον 7ο μήνα -και πάλι Αύγουστος ήταν – για να ανακοινώσει επίσημα πως περιμένει παιδί.

Τότε είχε γράψει πως ήρθε η ώρα να ερμηνεύσει το σημαντικότερο ρόλο της ζωής της.
Σε αυτή την ανακοίνωση έγραψε: «Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη!!! Καλό Μήνα!!!»

EVAGGELIA_SYRIOPOULOU_EGKYOS_DEFTERO_PAIDI_1_c3a23.jpg
Μόλις πριν από δύο μήνες μιλώντας στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά «Μαμάδες» είχε αποκαλύψει πως βίωσε την πρώτη εγκυμοσύνη με τον σύζυγό της Στράτο Πατσατζή, με τον οποίο είναι ζευγάρι απ’ όταν ήταν στη σχολή:

«Ήμασταν πολλά χρόνια με τον σύζυγό μου, ήμουν στη σχολή ακόμη. Δεν βιαστήκαμε καθόλου. Ίσα ίσα η απόφασή μας ήταν to the point και όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, αυτό ήρθε εύκολα» είχε δηλώσει τότε η Ευαγγελία Συριοπούλου και συνέχιζε:

« Με κάποιον μαγικό τρόπο συνέβαιναν και στους δύο ωραία πράγματα. Δεν ένιωσε κάποιος από τους δύο πίσω. Στα θέλω του αλλουνού είμαστε δίπλα, δεν βάζαμε δεύτερες σκέψεις, Πάντα με τις δυσκολίες αλλά η αγάπη, ο σεβασμός, η συντροφικότητα και ότι βλέπεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο για πάντα, το φτιάχνεις. Μόλις είδαμε το τεστ εγκυμοσύνης, μείναμε για δευτερόλεπτα αμίλητοι και ήταν μια τρυφερή στιγμή».

Τελευταία τροποποίηση στις 01.08.2024 - 11:56