Jennifer Lopez:Το απίθανο Bridgerton party γενεθλίων (χωρίς τον Ben Affleck)

Jennifer Lopez:Το απίθανο Bridgerton party γενεθλίων (χωρίς τον Ben Affleck)
Πηγή: Instagram On the Jlo
Dear kindest reader…

Έτσι ξεκινάνε όλα τα επεισόδια του Bridgerton, έτσι ξεκίνησε και το post που έκανε πριν από λίγο η Jennifer Lopez αφήνοντάς μας άφωνους με τις εικόνες από το party γενεθλίων της. EPIC!

Η JLo έκλεισε τα 55 με ένα πάρτι στα Hamptons που άφησε εποχή. Και τι εποχή. Παραμυθένια, με άρωμα Αγγλίας και Bridgerton! Θεματικό λοιπόν το birthday party και η pop star κυριολεκτικά το τερμάτισε! Η διακόσμηση, τα ρούχα, η μουσική, τα πάντα ήταν σαν σκηνικό από την λατρεμένη σειρά του Netflix. Μέχρι και άμαξα με άλογα ήταν σταθμευμένη έξω από τη βίλλα!

Και η ίδια η JLo μαγευτική με το look της εποχής και ανάλογο χτένισμα. (Και άλλαξε και ρούχο κατά τη διάρκεια της βραδιάς). Στα καλύτερά της και σε τρελό κέφι παρά το γεγονός ότι από τον μυθικό εορτασμό, όπως γράφουν ήδη όλα τα ξένα μέσα, έλειπε ο σύζυγός της Ben Affleck που έχει παραμείνει στην Καλιφόρνια ενώ η Jennifer κάνει διακοπές στη Νέα Υόρκη εν των μέσω των φημών που τους θέλουν να έχουν δώσει τέλος στον γάμο τους.

55_Bridgerton_JLo_birthday_party_2_f5b7c.jpg

55_Bridgerton_JLo_birthday_party_1_7d2d6.jpg

Δεν φάνηκε να χαλιέται πάντως. Αντιθέτως ήταν με ένα τεράστιο χαμόγελο συνέχεια και πραγματικά μια κούκλα καθισμένη στον χρυσό θρόνο της!

Όπως λέει και η ελληνίδα JLo, δηλαδή η Δέσποινα Βανδή «Ναι, περνώ και μόνη μου καλά τα καταφέρνω μια χαρά, δεν σ’ έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός» (δεν μας ερχόταν κανένα της Jennifer Lopez που να ταιριάζει στην περίσταση). Θέλετε να δείτε πόσο καλά περνάει;

Τελευταία τροποποίηση στις 25.07.2024 - 02:53