Ξεσπά η Ιλάειρα Ζήση για τα σχόλια που δέχεται για το μωρό και τον Μαυρίκιο: «Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;»

Ξεσπά η Ιλάειρα Ζήση για τα σχόλια που δέχεται για το μωρό και τον Μαυρίκιο: «Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;»
15 ημερών έγινε πια η κόρη του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή, όπως κάνει και με όλες τις στιγμές της ζωής του μοιράστηκε με τους followers του κάθε λεπτό σχεδόν, τόσο της γέννας, όσο και των πρώτων ημερών με τη μικρούλα στο σπίτι τους.

Και φυσικά δέχεται καθημερινά χιλιάδες σχόλια για τους ίδιους και το μωρό και όχι πάντα καλά και θετικά για εκείνους.

Συνήθως απλά δεν δίνουν καμία σημασία και συνεχίζουν να ζουν τη ζωή τους όπως ακριβώς οι ίδιοι θέλουν. Κάποια σχόλια όμως μάλλον «χτύπησαν» ευαίσθητο κομμάτι της μαμάς Ιλάειρας και για πρώτη φορά αντέδρασε δημόσια.

XESPASMA_ILAEIRA_GIA_SXOLIA_GIA_MWRO_1_10d92.jpg

Στη σημερινή πρωινή φωτογραφία της Ιωάννας Μελωδίας που δημοσίευσε ο μπαμπάς Μαυρίκιος Μαυρικίου πολλά σχόλια σημείωναν πως η μικρή είναι ίδια ο πατέρας της.

«Συγνώμη αλλά είναι ίδια ο μπαμπάς της» ήταν ένα από αυτά και η Ιλάειρα δεν άντεξε κι απάντησε:

«Γιατί ζητάτε συγγνώμη; Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να κοιτάς το παιδί σου και να βλέπεις τον άντρα που τόσο πολύ ερωτεύτηκες; Νιώθω ευλογημένη. Μακάρι να μοιάζει στον μπαμπά της και να πάρει όλα τα καλά στοιχεία και από τον χαρακτήρα του» απάντησε στο μήνυμα και παράλληλα το δημοσίευσε γράφοντας:

«Καθημερινά λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που μου λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της και περιμένουν να νιώσω άσχημα… γιατί συμβαίνει αυτό; Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;

XESPASMA_ILAEIRA_GIA_SXOLIA_GIA_MWRO_3_72ce5.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 23.07.2024 - 14:55