Άννα Βίσση: Το ατύχημα που την έστειλε σε ιατρικό κέντρο πριν τη συναυλία στο Ηράκλειο

Άννα Βίσση: Το ατύχημα που την έστειλε σε ιατρικό κέντρο πριν τη συναυλία στο Ηράκλειο
Πηγή: Instagram
Μια άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για να την οδηγήσει στις πρώτες βοήθειες.

Αξε΄χαστα πέρασε η Άννα Βίσση στις δύο συναυλίες που έδωσε στην Κρήτη, στο Ηράκλειο και στα Χανιά. Έζησε συγκινητικές και απίστευτες στιγμές που σίγουρα δε θα σβήσουν ποτέ από την καρδιά και την ψυχή της. Το έδειξε κιόλας και την ώρα που ήταν στη σκηνή. Το πόσο βαθιά την άγγιξε η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό της.

Και αυτά σίγουρα είναι υπερ αρκετά για να σβήσουν οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να συνέβη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κρήτη. Όχι οτι έγινε κα΄τι πολύ σοβαρό. Ένα μικρό ατύχημα που τη θορύβησε και την ανάγκασε να απευθυνθεί σε ένα ιατρικό κέντρο για να ζητήσει τις πρώτες βοήθειες.

Περπατώντας με ανοιχτά σανδάλια η Άννα δεν πρόσεξε και τράκαρε το δεξί της πόδι με ένα πεζούλι με αποτέλεσμα να πονάνε πολύ τα δάχτυλα που χτύπησαν. Άμεσα οι συνεργάτες της φρόντισαν να πάνε μαζί της σε γιατρούς για να δουν τι συμβαίνει. Το άγχος της Άννας από την πρώτη στιγμή είναι το πώς θα έβγαζε πέρα τη συναυλία ειδικά φορώντας τακούνια.

WhatsApp_Image_2024-07-22_at_01.27.56_92f51.jpeg

Μπήκε κουτσαίνοντας στον χώρο για να τσεκάρουν αν έχει σπάσει τα δάχτυλα ή έχει κάποιο ράγισμα. "Έχεις τραγουδήσει ξυπόλυτη;" την πείραξε η συνεργάτιδά της. "Έχω κι έκανε μια εβδομάδα να καθαρίσω τα πόδια μου" απάντησε η Άννα με τη φίλη της να την πειράζει πως θα χρειαστεί να το ξανακάνει.

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε. Το χτύπημα δεν ήταν τόσο σοβαρό και απλά της έβαλαν ειδικό επίδεσμο για να μην κουνιούνται και την πονάνε. Κι έτσι έβγαλε όχι μία αλλά δύο συναυλίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.07.2024 - 01:56