Ο Jason Derulo έρχεται στην Ελλάδα

18.07.2024
Ο Jason Derulo έρχεται στην Ελλάδα
ΠΗΓΗ:@jasonderulo
Έρχεται στην Ελλάδα ο διάσημος performer!

Ο διάσημος Jason Derulo επισκέπτεται την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με ένα εντυπωσιακό σόου στο πλαίσιο της περιοδείας του Nu Kind World Tour 2024. Στις 15 Νοεμβρίου 2024 θα εμφανιστεί στο Paok Sports Arena της Θεσσαλονίκης, ενώ την επόμενη μέρα, 16 Νοεμβρίου 2024, θα βρεθεί στο OAKA Indoor Arena στην Αθήνα.

Ο Jason Derulo δεν είναι μόνο τραγουδιστής, αλλά και τραγουδοποιός, στιχουργός και χορευτής και θεωρείται μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στη μουσική σκηνή σήμερα. Από τους πλέον διάσημους και εμπορικούς urban pop performer, με πλήθος διακρίσεων.

{https://www.instagram.com/p/C2TmLFUsfUY/}

Με 11 πλατινένιες κυκλοφορίες στο ενεργητικό του, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχιών Wiggle, Talk Dirty, In My Head, Whatcha Say, Swalla, Savage Love και Want To Want Me, ο Jason Derulo έχει κατακτήσει την κορυφή των αμερικανικών charts και συγκεντρώνει δισεκατομμύρια αναπαραγωγές σε πλατφόρμες όπως το Spotify και το Youtube.

Απόλαυσε τη συναρπαστική εμπειρία του να απολαμβάνεις τα καλύτερα τραγούδια του live, καθώς ο Jason Derulo φέρνει τον παγκόσμιο θρίαμβο της μουσικής στην Ελλάδα!

Τελευταία τροποποίηση στις 17.07.2024 - 16:48