Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάρις, ο παρτενέρ της Βίσση στο Μαγκάβα Τουτ

Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάρις, ο παρτενέρ της Βίσση στο Μαγκάβα Τουτ
Ο εντυπωσιακός Πάρης –που λέγεται Χρήστος- μόλις κυκλοφόρησε νέο τραγούδι!

Έχουν περάσει πια 26 χρόνια από την εποχή που η Άννα Βίσση κυκλοφορούσε ένα ντουέτο με έναν γοητευτικό πλην όμως άγνωστο τότε νεαρό που έμελλε να γίενι τεράστια επιτυχία.

Το «Μαγκάβα Τουτ» ήταν το ερωτικό τσιφτετέλι της εποχής και το clip του talk of the town με τον ημίγυμνο μακρυμάλλη Πάρι και την σουπερ σταρ Άννα Βίσση να χορεύουν ξυπόλυτοι με φόντο την Καλντέρα στη Σαντορίνη.

Όσοι έχουμε κάποια χρόνια στις πλάτες μας θυμόμαστε καλά πόσο ανάρπαστος είχε γίνει ο Πάρις που για ένα διάστημα εμφανιζόταν στα σχήματα της Άννας Βίσση αλλά και σε τηλεοπτικά shows μαζί της και μετά ξαφνικά, άφαντος.


Ο ίδιος πέρυσι είχε κάνει μια σπάνια εμφάνιση στην καλοκαιρινή εκπομπή του Open καθώς επέστρεφε δισκογραφικά μετά από τόσα χρόνια – ουσιαστικά για πρώτη φορά μόνος του αφού ο δίσκος που ετοίμαζε τότε με τον Νίκο καρβέλα δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

«Είχα παίξει τότε στα πρώτα 10 επεισόδια του σίριαλ «Ψίθυροι καρδιάς» και, επειδή ο Απόστολος Γκλέτσος είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Νίκο και την Άννα, τραγουδούσα εκεί στα γυρίσματα και μου λέει «για τραγούδα μας λίγο γιατί σε ακούω». Έτυχε να είναι εκεί και ο πατέρας μου και είπε: «μήπως μπορούμε να τον βοηθήσουμε τον μικρό;». Πήρε το κινητό στα χέρια του και πρόλαβα και είδα μόνο το όνομα «Νίκος». Σκέφτομαι από μέσα μου, «λες να είναι ο Καρβέλας;» και μου είπε πως είναι» είχε διηγηθεί τότε για το πώς έγινε αυτό το πολυσυζητημένο εκείνη την εποχή ντουέτο και συνέχιζε:

«Χτύπησε η καρδιά μου, τακ τακ, λέω «τι γίνεται τώρα;». Μετά δεν χάθηκα έτσι μέσα σε μια νύχτα. Όταν έκανα τον δίσκο με τον Νίκο και δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αυτό δεν μπορούσα να το καταλάβω γιατί δεν μιλούσα εγώ με κάποιον παραγωγό και τις εταιρείες. Δεν μπορούσα να μιλήσω εγώ, ο Νίκος Καρβέλας. Το μόνο που μου έλεγαν ήταν πως είναι μεγάλο το μπάτζετ
Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Άννα Βίσση, απλά τελείωσε η συνεργασία μας. Έχουμε καμιά δεκαετία να μιλήσουμε. Πάρι με βάφτισε η Άννα Βίσση είναι καλλιτεχνικό. Χρήστος είναι το δικό μου όνομα. Το Πάρις είναι το όνομα του πατέρα μου».

Τι έκανε όμως τόσα χρόνια; Ο ίδιος αποκάλυπτε:

«Έκανα εισαγωγές – εξαγωγές με την δουλειά μου, ξενοδοχειακοί εξοπλισμοί. Μετά από χρόνια όμως, επειδή βλέπω ότι αγαπάω και λατρεύω αυτό που κάνω, ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή. Μέσα στον χώρο έχω αντιμετωπίσει ρατσισμό αλλά το έχω περάσει σαν να μην το άκουσα, σαν να μην το είδα, τίποτα. Ήταν όμως ενοχλητικό και πολύ βαρύ».

Και ο Πάρις συνεχίζει να τραγουδά με το ίδιο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο. Μόλις πριν από δύο εβδομάδες μάλιστα κυκλοφόρησε και νέο τραγούδι από την Spicy Records με τίτλο «Για τα δυο σου μάτια». Καλοτάξιδο...

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2024 - 00:16