Celine Dion: Η εμφάνιση στο Las Vegas και η αποθέωση από τον κόσμο που τη λύγισε

03.07.2024
Celine Dion: Η εμφάνιση στο Las Vegas και η αποθέωση από τον κόσμο που τη λύγισε
Αποφασισμένη να επιστρέψει παρά το πρόβλημα της υγείας της

Η τεράστια μάχη που δίνει η Celine Dion για να σταθεί και πάλι στη σκηνή αφού όπως είναι γνωστό και μάλιστα αποτυπώνεται συγκλονιστικά στο Ντοκιμαντέρ I AM: Celine Dion εδώ και περίπου δύο χρόνια ταλαιπωρείται από το σπάνιο σύνδρομο Stiff Person.

Το είχε ανακοινώσει η ίδια τον Δεκέμβριο του 2022 ακυρώνονταςτην προγραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία της και από τότε κατά διαστήματα γίνονταν γνωστές οι τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπιζε
καθώς το Stiff Person Syndrome είναι μια πάθηση που επηρεάζει τους μύες και ουσιαστικά «κλειδώνει» το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους ασθενείς να αδυνατούν να περπατήσουν, ακόμα και να σταθούν.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά τη διάγνωση επί 17 χρόνια, παρουσίαζε σπασμούς που προβλημάτιζαν πολλούς γιατρούς. Αυτοί οι σπασμοί επηρέαζαν τη φωνή της, προκαλώντας αλλαγές στο τονικό ύψος και απώλεια του ελέγχου των φωνητικών χορδών της. «Τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλούσε όλους τους σπασμούς», δήλωνε η σταρ σε ένα βίντεο 2022 και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής»

Πλέον που η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη η Celine Dion που πριν λίγες ημέρες δώρισε 2.000.000 δολάρια στην έρευνα για την ασθένειά της, επιστρέφει σιγά σιγά σε κάποιες επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις.

Μία από αυτές έγινε στο Las Vegas όπου πήγε με την οικογένειά της για να απολαύσει το show του διάσημου τσελίστα Hauser και μάλιστα πήγε και τον συνάντησε και στα παρασκήνια με εκείνον να δημοσιεύει βίντεο ενθουσιασμένος και να προαναγγέλει συνεργασία!

Υπάρχει όμως κι ένα ακόμα βίντεο που δείχνει την σταρ Celine να ανεβαίνει σιγά σιγά τα σκαλιά για να πάει στη θέση της και τον κόσμο που την εντοπίζει να την αποθεώνει μη σταματώντας να χειροκροτάει και να την επευφημεί.
Η ίδια εμφανέστατα συγκινημένη, λυγίζει από την αγάπη του κόσμου.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.07.2024 - 01:35