Μαρία Ηλιάκη: Το τσίμπημα της μέλισσας και ο πανικός

Μαρία Ηλιάκη: Το τσίμπημα της μέλισσας και ο πανικός
Εδώ που τα λέμε είναι να μη σου τύχει.

Μια μέλισσα τον Ιούνιο και όχι τον Αύγουστο, όπως είναι ο τίτλος της γνωστής ταινίας έφερε τα πάνω κάτω στις διακοπές της Μαρίας Ηλιάκη και του συζύγου της Στέλιου Μανουσάκη.

Το ζευγάρι με την κορούλα τους την Κατερίνα έφυγαν για λίγες μέρες στο Σαββατοκύριακο από την πόλη αλλά σε πολύ κοντινό προορισμό.

Το επάγγελμα του Στέλιου Μανουσάκη που είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας δεν του επιτρέπει να απομακρυνθεί πολύ ούτε χιλιομετρικά, ούτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι για να μην ταλαιπωρούνται τα κορίτσια του αλλά και να μην τις στερηθεί, ώσπου να μπορεί κι ο ίδιος να λείψει για να φύγουν μαζί, βρήκε τη λύση να κάνουν διακοπές στο Σούνιο.

Μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα, δεν είναι τίποτα για εκείνον να πηγαινοέρχεται ενώ η Μαρία με τη μικρή Κατερίνα απολαμβάνουν τη θάλασσα και δεν λιώνουν στη ζέστη της πόλης.

Έλα όμως που είχαν ευτράπελα. Όπως διηγήθηκε ξεκαρδιστικά η Μαρία Ηλιάκη είχε την ατυχία να την τσιμπήσει μέλισσα που είχε κάτσει πάνω στην πετσέτα της ξαπλώστρας της. Η ίδια πανικοβλήθηκε γιατί δεν ήξερε αν είναι αλλεργική, ο Στέλιος πάλι όχι, της πρότεινε να βάλει αμμωνία, η Μαρία δε θυμόταν ότι είχε μαζί της και η κυρία από δίπλα της πρότεινε να το… κατουρήσει και προσφέρθηκε να της το κατουρήσει εκείνη. Τρελό γέλιο. Για εμάς που το ακούσαμε, όχι για εκείνη που το έζησε. Ευτυχώς η αμμωνία βρέθηκε στην τσάντα και τέλος καλό όλα καλά.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.07.2024 - 23:46