Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε 36 και έσβησε… γαλακτομπούρεκο

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε 36 και έσβησε… γαλακτομπούρεκο
Διαφορετικά ήταν τα φετινά γενέθλια για τη Χριστίνα Μπόμπα.

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Χριστίνα Μπόμπα και τα γιόρτασε πολύ διαφορετικά απ’ ότι συνηθίζει.

Σύσσωμη η οικογένεια Τανιμανίδη, δηλαδή η Χριστίνα, ο Σάκης, με τα παιδιά τους αλλά και τα αδέρφια τους πέρασαν το Σαββατοκύριακο στη Νάξο και απ’ ότι είδαμε πέρασαν παραπάνω από καλά όλοι μαζί.

Και μπορεί να μην οργάνωσαν birthday party στο νησί – είμαστε σίγουρες ότι κάτι θα κάνουν επιστρέφοντας- αλλά η μέρα ήταν special. Ξεκίνησε με τρέξιμο στην ατέλειωτη και άδεια παραλία για το ζευγάρι και συνέχισε με μπάνιο στη θάλασσα, βόλτα με το αυτοκίνητο με παιδικά τραγουδάκια και καφεδάκι με όλη την παρέα με τον Σάκη να οργανώνει έκπληξη στη γυναικάρα του.

Ενώ η ίδια συζητούσε με την υπόλοιπη οικογένεια, ο Σάκης Τανιμανίδης με τις δίδυμες μπήκαν στο μαγαζί και μετέφεραν δύο πιατάκια με γαλακτομπούρεκο με κεράκια.

Το ένα πιατάκι το «έσωσε» με άριστα αντανακλαστικά ο μπαμπάς Σάκης μπροστά από την εορτάζουσα Χριστίνα που ενθουσιάστηκε με την έκπληξη και έσβησε και τα δύο κεράκια στα γαλακτομπούρεκα.

«Χρόνια μου πολλά με την πιο ωραία τούρτα (…γαλακτομπούρεκο) του κοσμου! Η ευτυχία μου να γιορτάζω με αγαπημένα πρόσωπα, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό έχει σημασία! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές και την αγάπη» έγραψε η ίδια δημοσιεύοντας το βίντεο με την έκπληξη που της έκαναν ο άντρας και οι κόρες της.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.07.2024 - 01:44