Γιώργος Λιάγκας: Δεν φαντάζεστε ποιον παίκτη του The Voice συνάντησε στη βραδινή του βόλτα στη Βουλιαγμένη

Γιώργος Λιάγκας: Δεν φαντάζεστε ποιον παίκτη του The Voice συνάντησε στη βραδινή του βόλτα στη Βουλιαγμένη
Αυτή κι αν ήταν απρόσμενη συνάντηση!

Επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας από τον Πόρο όπου βρισκόταν το Σαββατοκύριακο παρέα με την Μαρία Αντωνά, τον κολλητό του φίλο Σπύρο Λάζαρη και τη γυναίκα του Ευαγγελία Αραβανή και βγήκε μια βραδινή βόλτα στην γειτονιά του, τη Βουλιαγμένη.

Ούτε που μπορούσε να φανταστεί σε ποιον θα έπεφτε πάνω και φυσικά σταμάτησε όχι μόνο για να του μιλήσει αλλά και για να δείξει με βίντεο στο TikTok την απίθανη αυτή συνάντηση αλλά και να κάνει μια…παραγγελιά.

Ο άνθρωπος που συνάντησε δεν ήταν άλλος από τον Νεκτάριο Μαλλά, παίκτη του The Voice το 2015 ο οποίος μάλιστα είχε φτάσει και στον τελικό βγαίνοντας τρίτος στην ψηφοφορία του κοινού.
Ο τυφλός τραγουδιστής είχε κάνει τεράστια αίσθηση από την πρώτη κιόλας οντισιόν του αλλά μετά το τέλος του παιχνιδιού επέλεξε να συνεχίσει να είναι καλλιτέχνης του δρόμου τραγουδώντας σε πλατείες και διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα.

«Ενώ θα μπορούσα να κάνω συναυλίες σε μπαράκια όλης της Ελλάδας, γιατί αρκετοί επιχειρηματίες με πήραν τηλέφωνο, προτίμησα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο κόσμος να παραμείνω καλλιτέχνης του δρόμου. Τα χρήματα που βγάζω είναι μια χαρά. Η επιλογή μου αυτή είναι συνειδητή» είχε πει ο ίδιος τότε στην Espresso και φαίνεται πως αυτό εξακολουθεί να κάνει.

Η τυχαία αυτή συνάντηση άφησε τον Γιώργο Λιάγκα άφωνο και ζήτησε από τον Νεκτάριο να πει το υπέροχο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή με το οποίο είχε σαρώσει στην πρώτη του οντισιόν, ενώ δημοσίευσε το βίντεο γράφοντας:
«Σαν να μην πέρασε μια μέρα .. Και η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος δεν ορίζει την φωνή και το ταλέντο»

Τελευταία τροποποίηση στις 24.06.2024 - 00:02