Celine Dion: Η συγκίνησή της όταν αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της

20.06.2024
Celine Dion: Η συγκίνησή της όταν αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Celine Dion βασισμένο στην ζωή της, «I Am: Celine Dion», έχει ξεκινήσει. Ωστόσο κάποιοι είχαν την τιμή και την τύχη να παρευρεθούν στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκ, όπου μάλιστα η Celine Dion αποθεώθηκε και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, μη μπορώντας ή ίδια να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η 56χρονη ερμηνεύτρια ευχαρίστησε τη γιατρό της, Dr.Amanda Piquet, αλλά και τη δημιουργό του ντοκιμαντέρ, Irene Taylor Brodsky. Σχολίασε ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει ξαναβρεθεί μπροστά σε τόσο κόσμο και συνέχισε μιλώντας για τους γιους που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, René Angélil, που δεν βρίσκεται ποια στη ζωή.

«Φυσικά, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την καθημερινή αγάπη και υποστήριξη των υπέροχων παιδιών μου. Σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ και εσάς, θαυμαστές μου, η παρουσία σας στο ταξίδι μου υπήρξε ένα δώρο ανυπολόγιστης αξίας. Είναι η ατελείωτη αγάπη και υποστήριξή σας σε ό,τι έχω περάσει που με έφερε ώς εδώ».

«Μια από τις ιστορίες που θα με ακούσετε να αφηγούμαι στην ταινία είναι όταν έμαθα για την κατάστασή μου [πρόσθεσε, αναφερόμενη στη διάγνωσή της με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου]. Με παρομοίασα -και δεν το λέω επειδή βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη [που επίσης αποκαλείται Μεγάλο Μήλο]- με ένα μήλο που έπεσε από το δέντρο στο Λας Βέγκας. Δεν θα ήθελα να περιμένετε άλλα γυαλιστερά μήλα. Αλλά πριν από μερικές μέρες έλαβα ένα μήνυμα από θαυμαστή, που έλεγε: “Δεν είμαστε εδώ για τα μήλα αλλά για την αλήθεια».

«Με παρομοίασα με ένα μήλο που έπεσε από το δέντρο στο Λας Βέγκας. Δεν θα ήθελα να περιμένετε άλλα γυαλιστερά μήλα. Αλλά πριν από μερικές μέρες έλαβα ένα μήνυμα από θαυμαστή, που έλεγε: “Δεν είμαστε εδώ για τα μήλα αλλά για την αλήθεια”».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο τυχερή είμαι που έχω φίλους» πρόσθεσε και έβαλε τα κλάματα. Όταν ο γιος της τής έφερε στη σκηνή ένα χαρτομάντιλο, συνέχισε: «Σας ευχαριστώ όλους, από τα βάθη της καρδιάς μου, που συμμετέχετε στο ταξίδι μου. Αυτή η ταινία είναι μια επιστολή αγάπης σε όλους σας. Ελπίζω να σας ξαναδώ πολύ σύντομα».

Δείτε το βίντεο:

{https://www.instagram.com/reel/C8VpvEVvuUl/?utm_source=ig_embed}

Η καριέρα και η ασθένεια της Celine Dion

Η Celine Dion γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1968 στο Charlemagne του Καναδά. Από πολύ νεαρή ηλικία, ανέδειξε το εντυπωσιακό της ταλέντο στο τραγούδι και γρήγορα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Μεταξύ των πιο γνωστών της τραγουδιών είναι το «My Heart Will Go On», το οποίο έγινε το σήμα κατατεθέν της ταινίας «Titanic». Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Celine έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Grammy και των Billboard Music Awards, ενώ οι πωλήσεις των άλμπουμ της ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Πρόσφατα, η Celine Dion αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με μια σπάνια νευρολογική πάθηση, το Stiff Person Syndrome (SPS). Αυτή η σπάνια και εξουθενωτική ασθένεια προκαλεί προοδευτική δυσκαμψία και σπασμούς στους μύες, επηρεάζοντας σημαντικά την κινητικότητα και την ποιότητα ζωής του ασθενούς. Η ανακοίνωση αυτής της διάγνωσης έγινε με μεγάλη θλίψη και ανησυχία από τους θαυμαστές της, οι οποίοι έδειξαν αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2024 - 01:04