Πανζουρλισμός για τον Light, έκλεισε ο δρόμος και ανέβηκαν στα δέντρα για να τον δουν

21.06.2024
Πανζουρλισμός για τον Light, έκλεισε ο δρόμος και ανέβηκαν στα δέντρα για να τον δουν
Είχαμε χρόνια να ζήσουμε κάτι τέτοιο.

Είναι ολοφάνερο πως η νέα γενιά, κυρίως οι πιο μικρές ηλικίες ακούνε φανατικά trap μουσική και έχουν πραγματικά τεράστια λατρεία στους καλλιτέχνες του είδους. Αν δεν το δεις από κοντά όμως δεν είναι εύκολο να το πιστέψεις.

Και αυτό που έγινε σε μια εμφάνιση του Light, σε εγκαίνια καταστήματος με αθλητικά στον Κορυδαλλ΄ό είχαμε να το δούμε χρόνια. Ίσως κι από την εποχή που έκλεισε η Πανεπιστημίου για μια εμφάνιση του Σάκη Ρουβά σε μεγάλο δισκοπωλείο της εποχής. Και τέτοιου είδους σκηνικά έχουμε ζήσει και σε κάποιες εμφανίσεις της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή επίσης χρόνια πριν.

Δεν φανταζόμασταν όμως ποτέ το πλήθος των παιδιών ηλικίας 12-16 ως επί τω πλείστων που μαζεύτηκε μαζικά απλά και μόνο για να τον ακούσει να τραγουδάει, να βγάλει έστω και μια μακρινή φωτογραφία του ή να κάνει ένα live στα social του με εκείνον κάπου στο φόντο. Ο κεντρικός δρόμος στον Κορυδαλλό έκλεισε εντελώς, όλη η γειτονιά είχε βγει στα μπαλκόνια ενώ όσοι βρίσκονταν λίγο πιο μακριά και δεν είχαν πιάσει θέση από νωρίς ανέβηκαν μέχρι και στα δέντρα για να ΄έχουν καλύτερη ορατότητα.

Όταν δε, ο Light μπήκε μέσα στο μαγαζί σύσσωμη η πιτσιρικαρία στην κυριολεξία κόλλησε πάνω στις τζαμαρίες για να τον βλέπει καλύτερα. Το ζήσαμε κι αυτό.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2024 - 01:03