Αίας Μανθόπουλος: Στην εντατική με συμπτώματα εγκεφαλικού

11.10.2023
Αίας Μανθόπουλος: Στην εντατική με συμπτώματα εγκεφαλικού
Photo: NDP Photo Agency
Παρότι δεν ήταν γνωστό κάποιο πρόβλημα υγείας που μπορεί να είχε, ο Αίας Μανθόπουλος, λέγεται ότι εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μιχάλη Πρέκα στην ontime24.gr, o γνωστός ηθοποιός βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» χωρίς να υπάρχουν πολλές ακόμη πληροφορίες σχετικά.

Φαίνεται πως το βράδυ της Δευτέρας ο Αίας Μανθόπουλος βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία και οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή τη στιμή.

Λίγο αργότερα, η σύντροφος του ηθοποιού, Ελισάβετ Σταματοπούλου, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μοιράστηκε την αισιοδοξία της πως όλα θα πάνε καλα΄.

«Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι καλή και πιστεύουμε θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάνε καλά. Είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει», είπε η Ελισάβετ Σταματοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός έγινε πολύ γνωστός μέσα από τη συνεργασία του με τη σειρά «Δυο Ξένοι» [φωτό επάνω] με την ατάκα που ξεστόμιζε η Εβελίνα Παπούλια ως Μαρίνα Κουντουράτου «Βρε Αία, Βρε Αία» να έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία.

Ποιος πρωταγωνιστής από τους «Δύο Ξένους» εισβάλλει στο «Κόκκινο Ποτάμι» | tempo24.news

Ο ίδιος η Μανθόπουλος είχε εξηγήσει παλιότερα πώς είχε προκύψει αυτή η ατάκα: «Το "βρε Αία" το έκανε ο Νίκος [Σεργιανόπουλος] μόνος του γιατί έφτανα καμιά φορά λίγο αργοπορημένος. Μου έλεγε "βρε Αία, βρε Αία", κάναμε πλάκα μεταξύ μας και το κράτησε κι έτσι το έβαλε και στη σειρά».

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2023 - 13:29