Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε φωτογραφία με την κοιλίτσα της και οι followers απεφάνθησαν για το φύλο του μωρού της

24.10.2022
Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε φωτογραφία με την κοιλίτσα της και οι followers απεφάνθησαν για το φύλο του μωρού της
Με την τελευταία ανάρτησή της η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να δείξει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της και, σύμφωνα με μεγάλη μερίδα των followers της "η κοιλιά της έδειξε το φύλο του μωρού".

Από τις αρχές Αυγούστου όταν μοιράστηκε την πρώτη εικόνα της εγκυμοσύνης της η Μαίρη Συνατσάκη, η εξέλιξη είναι μεγάλη, αν και στον έβδομο μήνα η κοιλίτσα της είναι πολύ... διακριτική.

"Κάποια φούσωσε" γράφει στη λεζάντα η ελληνίδα influencer και τα μάτια όλων πέφτουν στην κοιλίτσα της, που, όντως, έχει μεγαλώσει πολύ.

Οι ευχές έφτασαν με μεγάλη αγάπη από όλες τις κατευθύνσεις, όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν βγάλει "πόρισμα" ως προς το φύλο το μωρού που περιμένει. Η μικρή και μαζεμένη στο κέντρο κοιλίτσα της Μαίρης Συνατσάκη, λοιπόν, "φωνάζει" "αγοράκι" και οι γνώμες έχουν κατατεθεί. Μένει μόνο να δούμε αν επιβεβαιωθούν.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει αποκαλύψει ότι η ίδια και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής γνωρίζουν το φύλο του μωρού που περιμένουν, όμως θα το κρατήσουν για τους εαυτούς τους.