Η Demi Moore βρήκε τον απόλυτο έρωτα στα 59 της χρόνια και μετά από 3 ταραχώδεις γάμους

23.09.2022
Η Demi Moore βρήκε τον απόλυτο έρωτα στα 59 της χρόνια και μετά από 3 ταραχώδεις γάμους
Και μετά από χρόνια έντονων σχέσεων και γάμων, η Demi Moore συνειδητοποίησε επιτέλους ότι για να δώσει αγάπη σε ένα άλλο άτομο, πρέπει πρώτα να αγαπήσει πλήρως τον εαυτό της και να μην αφήσει ποτέ τις δικές της επιθυμίες. Σήμερα, στα 59 της χρόνια, της ξαναχτύπησε ο Έρωτας την πόρτα και αυτή τη φορά η ηθοποιός θα κάνει τα πράγματα διαφορετικά.

Ένα ταξίδι με ειδύλλια και στενοχώριες

Η ηθοποιός πέρασε μια σειρά από ειδύλλια, συμπεριλαμβανομένων 3 γάμων που έληξαν με διαζύγιο. Και παρόλο που μπορεί να φαίνεται ότι τα είχε όλα εκείνη την εποχή, η Moore αποκάλυψε ότι έχασε την ταυτότητά της ενώ προσπαθούσε να κάνει τους γάμους της να λειτουργήσουν.

Το 2020, η ηθοποιός σημείωσε ότι το μεγαλύτερο μάθημα που πήρε ήταν να αποδεχτεί το «αυτή που είσαι όπως ακριβώς είσαι». Συνέχισε, παραδεχόμενη: «Για μένα, είχα αλλάξει τόσες φορές τον εαυτό μου για να ταιριάξω σε αυτό που πίστευα ότι ήθελε κάποιος άλλος».

Η Demi εξήγησε ότι για να ευχαριστήσει τους συντρόφους της και να τιμήσει τον έρωτά τους, έδωσε στη σχέση ότι είχε. Και ενώ το έκανε, ξέχασε ότι προέχει το να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου.

Παντρεύτηκε πρώτη φορά στα 18

Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο μουσικός Freddy Moore, το επώνυμο του οποίου κράτησε. Ο γάμος τους κράτησε 5 χρόνια μέχρι που πήραν διαζύγιο το 1985. Στα απομνημονεύματά της, η ηθοποιός ανέφερε ότι απάτησε τον Freddy το βράδυ πριν ανταλλάξουν τους όρκους τους.

Η Demi εξήγησε περαιτέρω αυτή την πράξη, λέγοντας ότι ήταν μια αντίδραση στο ότι είχε αμφιβολίες για το γάμο με τον Freddy. Κατάλαβε ότι το έκανε για να αποσπάσει την προσοχή της από το πένθος για την απώλεια του μπαμπά της. Παραδέχτηκε: «Δεν μπορούσα να βγω από τον γάμο, αλλά θα μπορούσα να τον σαμποτάρω».

Έφτιαξε οικογένεια με τον Bruce Willis

Ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ο σταρ του Χόλιγουντ Bruce Willis, τον οποίο παντρεύτηκε το 1987 μετά από 4 μήνες σχέσης. Ο γάμος τους έληξε το 2000 και το ζευγάρι είναι γονείς 3 κοριτσιών.

Στα απομνημονεύματά της, η Demi παραδέχτηκε ότι ο Bruce εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τον γάμο της μαζί του. Αποκάλυψε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, ο σύζυγός της ήθελε να είναι μια μαμά που μένει στο σπίτι και τη ζήλευε για την ολοένα ανερχόμενη καριέρα της.

Παρά τα σκαμπανεβάσματα τους, ο γάμος κράτησε πάνω από μια δεκαετία. Και φαίνεται πως μετά τον χωρισμό τους, το πρώην ζευγάρι άρχισε να τα πάει καλύτερα από ποτέ. Η ηθοποιός εξήγησε: «Αισθανθήκαμε πιο συνδεδεμένοι από ότι πριν το διαζύγιο».

Σήμερα, η σχέση της με τον Bruce συνεχίζει να είναι πολύ φιλική, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης της με τη νέα σύζυγό του, Emma Hemming.

Demi Moore - Bruce Willis: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους και μία αποκάλυψη

Ένιωσε ξανά νέα με τον Ashton

Ο τρίτος της σύζυγος ήταν ο ηθοποιός Ashton Kutcher που είναι 15 χρόνια νεότερος της. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2003 και παντρεύτηκε 2 χρόνια αργότερα, όταν η Demi ήταν 43 ετών. Πολλά χρόνια αργοτερα παραδέχτηκε ότι ήταν εθισμένη σε αυτόν. Αυτή η κατάσταση είχε επηρεάσει ακόμη και τη σχέση της με τις δικές της κόρες που αποκάλυψαν ότι ένιωθαν «ξεχασμένες» κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Κοιτάζοντας πίσω τη σχέση της με τον Ashton, η Demi παραδέχτηκε: «Απλώς ένιωσα σαν ένα 15χρονο κορίτσι, ελπίζοντας ότι σε κάποιον θα άρεσα». Η ηθοποιός εξήγησε επίσης: «Ήθελα να είμαι κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι. Και έδωσα τη δύναμή μου». Αποκάλυψε επίσης ότι «τον έβαλε πρώτο» και μάλιστα δεν έδωσε σημασία στις πολυάριθμες απιστίες του.

Ο γάμος κράτησε 8 χρόνια και μετά το διαζύγιό τους, η Demi σημείωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη: «Θα έλεγα ότι τυφλώθηκα και έχασα τον εαυτό μου».

Η Demi Moore εξομολογείται: Το μωρό με τον Kutcher, ο βιασμός στα 15, ο εθισμός και η απιστία

Δίνοντας άλλη μια ευκαιρία στην αγάπη στα 59 της

Σήμερα, σχεδόν στα 60, η εντυπωσιακή ηθοποιός έχει βρει ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά του 46χρονου Ελβετού σεφ Daniel Humm.

Και φαίνεται ότι το αξιολάτρευτο ζευγάρι είναι απόλυτα ερωτευμένοι μεταξύ τους. Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ο σεφ δήλωσε την αγάπη του στο Instagram του με μια φωτογραφία τους, με λεζάντα: «Είσαι πέρα ​​από έμπνευση και είναι εκπληκτικό να βλέπεις χάρη και μεγαλείο». Την ευχαρίστησε επίσης που «είναι μια τόσο σπουδαία δασκάλα».