Kim Kardashian: Η σέξι εμφάνιση της με εσώρουχα ντισκομπάλα αλά Lady Gaga

23.09.2022
Kim Kardashian: Η σέξι εμφάνιση της με εσώρουχα ντισκομπάλα αλά Lady Gaga
Η Kim Kardashian σίγουρα ξέρει πώς να κάνει ένα fashion statement. Από υπερ-σέξι φορέματα και εκθαμβωτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί μέχρι τολμηρά μπικίνι, η 41χρονη influencer και επιχειρηματίας, δεν φοβάται να κάνει μια εξεζητημένη εμφάνιση. Και μέσα σε μια νύχτα, μας έκανε δώρο άλλη μία. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η εν λόγω επιλογή μας θυμίζει εμφανίσεις της Lady Gaga!

Η Kim δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram που την έδειχναν να ποζάρει με ένα αστραφτερό εσώρουχο και σουτιέν. Το εν λόγω σετ αποτελείται από τοπ σε στυλ κορσέ με λουράκια στο λαιμό, σε συνδυασμό με ένα ασορτί ψηλόμεσο εσώρουχο. Αλλά το πιο αξιοσημείωτο μέρος της όλης εμφάνισης είναι το γεγονός ότι το σετ είναι πλήρως καλυμμένο με μυτερά δόντια, αστραφτερές λεπτομέρειες που μοιάζουν με σπασμένη ντισκομπάλα.

Και μια celebrity που ξέρουμε ότι έχει ήδη μια τάση για glam mirror εμφανίσεις, δεν είναι άλλη από την Lady Gaga, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει τιμήσει διάφορες εκδοχές αυτής της party αισθητικής στη σκηνή.

Η Kim συνδύασε το σετ της με μια oversized μαύρη ρόμπα την οποία είχε αφήσει να πέσει στο ύψος των αγκώνων της, αποκαλύπτοντας το πάνω μέρος του σώματός της. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα μαλλιά της τα οποία είχε μαζεμένα σε έναν ψηλό ανέμελο ξανθό κότσο, με κομψές φράντζες που διαμόρφωναν το πρόσωπο της και έδιναν μια σικ γοητεία. Εύγε Kim!

Νικολέτα Μακρή