Η ανάρτηση της Ευρυδίκης για την τρίτη επέτειο γάμου της με τον Μπομπ Κατσιώνη είναι η πιο γλυκιά ερωτική εξομολόγηση

01.09.2022
Η ανάρτηση της Ευρυδίκης για την τρίτη επέτειο γάμου της με τον Μπομπ Κατσιώνη είναι η πιο γλυκιά ερωτική εξομολόγηση
Πιο ευτυχισμένη δεν θα μπορούσε να είναι η Ευρυδίκη και η χθεσινή μέρα της έδωσε την τέλεια αφορμή για να το βροντοφωνάξει!

Την τρίτη επέτειο του γάμου του γιόρτασαν χθες (31/8/2022) η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης και η τραγουδίστρια θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της και διαδικτυακά. Για την περίσταση, λοιπόν, επέλεξε πέντε κοινές τους φωτογραφίες και τις συνόδευσε με τα πιο γλυκά λόγια αγάπης!

"Μου είχες πει ότι γεννήθηκες για μένα. Για να είσαι δίπλα μου, να με προσέχεις και να μ’ αγαπάς και κυρίως να με κάνεις να γελώ", ξεκίνησε η Ευρυδίκη, περιγράφοντας τη μέρα του γάμου τους στη συνέχεια. "Σαν σήμερα φόρεσα το ομορφότερο λευκό φόρεμα, λουλούδια στα μαλλιά μου, σε είδα να με κοιτάζεις με το πιο υπέροχο βλέμμα που αντίκρυσα ποτέ στη ζωή μου και σου έδωσα την καρδιά μου για πάντα", γράφει και ολοκληρώνει το Post με ένα "Σ’ αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου!!, Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος".

Οι ευχές έφτασαν με πολλή αγάπη από όλες τις κατευθύνσεις κι εμείς κρατάμε το γεμάτο ευτυχία χαμόγελο της δημοφιλούς τραγουδίστριας που μαρτυρά, πραγματικά, όλα τα συναισθήματά της.

Η Ευρυδίκη υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Θεοφάνους από το 1993 μέχρι το 2000 και οι δυο τους απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον 25 ετών, σήμερα, Άγγελο. Από το 2003 μέχρι το 2015 η τραγουδίστρια ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι τα έξι τελευταία χρόνια της σχέσης τους. Η σχέση με τον Μπομπ Κατσιώνη μετρά από το 2016 και ο γάμος τους τελέστηκε στις 31 Αυγούστου του 2019.