Η Cameron Diaz μόλις έκλεισε τα 50, όμως ο χρόνος είναι το τελευταίο που την απασχολεί

01.09.2022
Η Cameron Diaz μόλις έκλεισε τα 50, όμως ο χρόνος είναι το τελευταίο που την απασχολεί
Η συμπλήρωση των 50 ετών είναι ένα τεράστιο ορόσημο, ωστόσο μπορεί να αποτελέσει και πηγή ανησυχίας. Όχι όμως για την Cameron Diaz η οποία έσβησε τα 50 κεράκια της στις 30 Αυγούστου 2022. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει επιλέξει να αποδεχθεί πλήρως τις ρυτίδες και τα σημάδια της γήρανσης αντί να τις καταπολεμά. Το ταξίδι της προς την αποδοχή του εαυτού της ήταν δύσκολο, αλλά άρχισε να βλέπει το σώμα της με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο όταν συνειδητοποίησε το μόνο πράγμα που έχει σημασία πάνω από όλα.

Η απίστευτη σωματική της διάπλαση άνοιξε τις πόρτες της δόξας

Με τη σιλουέτα των 174 εκατοστών, τα υπέροχα χαρακτηριστικά και την έντονη προσωπικότητά της είναι σχεδόν αδύνατο για την Cameron να περάσει απαρατήρητη. Και ακριβώς όταν ήταν μόλις 16 ετών, η Καλιφορνέζα έφηβη υπέγραψε συμβόλαιο μόντελινγκ με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία. Αμέσως μετά άρχισε να εμφανίζεται σε διαφημίσεις και στα εξώφυλλα των περιοδικών για μερικές από τις πιο διάσημες μάρκες του κόσμου.

Χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνισή της και την πνευματώδη προσωπικότητά της, το επιτυχημένο μοντέλο είχε ήδη πατήσει το πόδι του στον κόσμο της δόξας πριν ακόμα μπει στα 20 της. Και μόλις στα 21 της, ο πρώτος πρωτοποριακός ρόλος της στο The Mask την έκανε το κορίτσι για το οποίο όλοι μιλούσαν και επιθυμούσαν.

5 tips για ντύσιμο με στυλ για τις γυναίκες πάνω από 50

Πέφτοντας θύμα των προτύπων ομορφιάς

Σε έναν κόσμο όπου η ομορφιά κυριαρχεί, ακόμη και η νεανική και εντυπωσιακή Diaz δεν γλίτωσε από τις πιέσεις της διατήρησης σχεδόν ακατόρθωτων προτύπων ομορφιάς. Η ηθοποιός αποκάλυψε «Είμαι απολύτως θύμα όλων των κοινωνικών αντικειμενοποιήσεων και εκμεταλλεύσεων στις οποίες υφίστανται οι γυναίκες».

Μαθαίνοντας να είναι ευγνώμων στο σώμα της

Ωστόσο, οι προτεραιότητες της Cameron άλλαξαν εντελώς μετά από 8 χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή η ήρεμη περίοδος, της επέτρεψε να αποδεχτεί τον εαυτό της και το σώμα της που αλλάζει, κάτι που ήταν αναζωογονητικό.

Κατά τη διάρκεια αυτού του τάιμ-άουτ, συνειδητοποίησε πόσο πολύτιμο είναι στην πραγματικότητα το σώμα της και αυτό λειτούργησε ως ένα πολύ αναγκαίο σήμα αφύπνισης. Σκέφτηκε μέσα της «Γιατί κάθομαι εδώ ούσα τόσο κακή με τον εαυτό μου; Το σώμα μου είναι δυνατό. Το σώμα μου είναι ικανό, γιατί να το πιέσω όταν μπορεί να με πάει μέχρι εδώ;».

Η Cameron Diaz επιστρέφει στην υποκριτική: Ο ρόλος ενός διάσημου αθλητή στην απόφασή της και το τρολάρισμα

Τώρα η γήρανση είναι η μικρότερη από τις ανησυχίες της

Σήμερα, η Κάμερον δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο για τα σημάδια γήρανσης που εμφανίζονται, καθώς έκλεισε τα 50. Στην πραγματικότητα, παραδέχτηκε, «Ανυπομονώ να γίνω 50, είναι τόσο υπέροχο γιατί απλά ξέρεις περισσότερα. Το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι σε καθημερινή βάση, ίσως καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι το πώς μοιάζω».

Και ενώ η βιομηχανία αντιγήρανσης είναι σε άνθηση τώρα περισσότερο από ποτέ, με θεραπείες και διαδικασίες για τη μείωση των σημαδιών της γήρανσης, η Cameron επέλεξε να ακολουθήσει τον αντίθετο δρόμο.

Η ίδια παραδέχτηκε «Κυριολεκτικά δεν κάνω τίποτα. Δεν πλένω ποτέ το πρόσωπό μου». Η ηθοποιός πρόσθεσε «Έχω ένα δισεκατομμύριο προϊόντα που δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Δύο φορές το μήνα αν είμαι τυχερή».

10 διάσημες σταρ ποζάρουν όπως είναι στην καθημερινή τους ζωή και εμείς χειροκροτούμε

Το μόνο πράγμα που έχει πραγματικά σημασία

Φαίνεται ότι αυτή η στάση χωρίς άγχος απέναντι στη γήρανση είναι το κλειδί για να παραμείνει φρέσκια και χαρούμενη, επειδή το αστέρι λάμπει τώρα περισσότερο από ποτέ.

Επιπλέον, στα 47 της, η ηθοποιός έγινε μητέρα για πρώτη φορά και τώρα ο κύριος στόχος της είναι να παραμείνει δυνατή, σε φόρμα και υγιής για την κόρη της. Η Diaz μοιράστηκε «Θέλω να νιώθω ζωτικής σημασίας για το παιδί μου. Θέλω να είμαι η μαμά που τρέχει γύρω».