Η Heidi Klum έκανε ένα... σοκαριστικό αστείο για το πώς παραμένει νέα

20.08.2022
Η Heidi Klum έκανε ένα... σοκαριστικό αστείο για το πώς παραμένει νέα
Το supermodel περιέγραψε τον Tom Kaulitz ως «τον ένα και μοναδικό»

Υγιεινή διατροφή. Επαρκής ενυδάτωση. Εφαρμογή κρέμας νύχτας. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να επιβραδύνουμε τα σημάδια της γήρανσης και να δείχνουμε νέοι για πάντα (ή τουλάχιστον μερικά επιπλέον χρόνια). Το να πίνεις το αίμα κάποιου, ωστόσο, δεν είναι σε αυτή τη λίστα... εκτός κι αν είσαι διασημότητα, φυσικά.

Παραδόξως, δεν μιλάμε για τη Meghan Fox και τον Machine Gun Kelly σε αυτή την περίσταση, αλλά το πρώην supermodel Heidi Klum που σε πρόσφατη συνέντευξη της, είπε: «Του ρουφάω το νεαρό αίμα του, αυτό κάνω», απάντησε η 49χρονη όταν ρωτήθηκε πώς παραμένει νέα, αναφερόμενη στον 32χρονο σύζυγό της. «Σαν βαμπίρ».

Μπέρδεμα: Ο Taylor Lautner θα παντρευτεί την αγαπημένη του αλλά μετά τον γάμο θα έχουν και οι δυο το ίδιο ονοματεπώνυμο

Αν και είναι ξεκάθαρο ότι η Heidi αστειεύεται ότι ήπιε το αίμα του συζύγου της – ελπίζουμε – αποκάλυψε μερικούς ακόμη τρόπους με τους οποίους φροντίζει το σώμα της. «Νιώθω ότι δεν θα γίνουμε ποτέ τόσο νέοι όσο είμαστε τώρα, οπότε μπορεί να ζήσουμε τώρα», είπε, επισημαίνοντας ότι εκείνη και ο σύζυγός της απόλαυσαν πρόσφατα ένα ταξίδι ευεξίας δύο εβδομάδων στην Αυστρία όπου έμαθαν «Πώς να είμαστε καλύτεροι με το σώμα μας».

Μιλώντας για όσα έμαθε κατά τη διάρκεια της απόδρασης, το πρώην supermodel μοιράστηκε ένα ενδιαφέρον γεγονός: «Ένα πράγμα για το οποίο δεν είχα ιδέα είναι ότι δεν πρέπει να πίνεις καθόλου όταν τρως. Χωρίς καθόλου υγρά, γιατί, προφανώς, αραιώνει τα οξέα του στομάχου σου».

Προηγουμένως, η Heidi παραδέχτηκε ότι αν και της αρέσει η εμφάνισή της, ίσως δεν έχει τόση αυτοπεποίθηση για το σώμα της όσο θα ήθελε. "Πάντα ένιωθα υπέροχα με το σώμα μου. Πάντα είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση, και εξακολουθώ να έχω. Αλλά δεν θα πήγαινα στο γυμναστήριο με αθλητικό σουτιέν και σορτς – νιώθω ότι όλα κουνιούνται».

Μιλώντας για το πώς έχει αλλάξει η εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια, συνέχισε: "Ο μεταβολισμός αλλάζει σίγουρα όταν γίνεσαι 40. Πάντα πίστευα ότι αυτό δεν θα συμβεί σε μένα, αλλά μου συμβαίνει. Αν αφεθώ περισσότερο, πρέπει να ασκούμαι περισσότερο».