Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ετοιμάζονται για γάμο αλλά βρέθηκαν στο νοσοκομείο

20.08.2022
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ετοιμάζονται για γάμο αλλά βρέθηκαν στο νοσοκομείο
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ετοιμάζουν τον δεύτερο γάμο τους στην Georgia αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως ένα έκτακτο περιστατικό αναστάτωσε τα σχέδιά τους. Η μητέρα του γαμπρού εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εν μέσω προετοιμασιών για το μεγάλο γεγονός του Σαββατοκύριακου, ένα ασθενοφόρο εθεάθη στο σπίτι του γαμπρού στην Georgia όπου θα πραγματοποιηθούν ο γάμος και το γλέντι. Αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν ένα από τα παιδιά του ζεύγους να είχε ένα ατύχημα όμως τελικά έγινε γνωστό ότι η Chris Anne Boldt, μητέρα του Ben Affleck, ήταν εκείνη που χρειάστηκε βοήθεια.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές όμως σήμερα το ζευγάρι εθεάθη στο νοσοκομείο της Savannah καθώς επισκέπτονταν την Chris η οποία ήταν σε καροτσάκι.

Στις φωτογραφίες που αρχικά δημοσιεύτηκαν από την DailyMail, ο γαμπρός έδειχνε πολύ ανήσυχος και κάπνιζε το ένα τσιγάρο μετά το άλλο (αυτή την κακή συνήθεια δεν κατάφερε να του την κόψει η Jen) και η νύφη αρκετά σοβαρή, στο πλευρό του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το περιστατικό θα αλλάξει κάτι στα σχέδια του ζεύγους που παντρεύτηκαν οι δυο τους στο Λας Βέγκας τον περασμένο μήνα αλλά τώρα ετοιμάζονται να επίσημοποιήσουν εκ νέου -και με όλους τους δικούς τους ανθρώπους στο πλευρό τους.

Αναμένοντας νεότερα λοιπόν καταθέτουμε την πληροφορία ότι τον γάμο των Bennifer πρόκειται να τελέσει ο Lifestyle Guru Jay Shetty και αυτό από μόνο του είναι μία τεράστια είδηση.